YLEn mediamaksu

Elisa Pihkala
Kouvola

/ #35 EI!!! Ylen mediamaksulle!!!

26.04.2009 20:55

Johan nyt on! En ole koskaan elämässäni maksanut TV lupaa, kun en ole koko toosaa edes katsellut. Vanha analoginen kuvaputkimalli, eikä digiboksiakaan ole, sen enempää kun antenniakaan talon katolla. En maksa.

Tuohan on ihan sama jos vaikka alettaisi periä pakollinen käyntimaksu kaupassa. Menet Prismaan, maksat 50€ käyntimaksun, vaikket sitten mitään ostaisikaan.

Ja todentotta, Ylen kanavilta ei tule kun uusinnan uusinta uusinnan perään. Ainoa oikea ratkaisu olisi laittaa kanavat maksullisiksi, kuten canal + yms. Ne maksaa ketä niitä uusintoja tai typeriä keskusteluohjelmia tahtoo katsoa. Ei mitään pakollisia maksuja tai prosentteja palkasta. Veroprosentti on muutenkin jo liian iso.

Vaan jos tuo köyhien pakkoryöstö voimaan tulee, niin valtio/YLE varmaan sitten ostavat minulle myös sen digiboksin/uuden television, antennin jolla siellä katvealueella jotain näkyy, tietokoneen, ja saa luvan sitten se nettiyhteyskin sisältyä tuohon maksuun. Niin ja radiotakaan ei ole, että kai semmosenkin saa, että pääsee sitte saamaan rahoilleen vastinetta...