YLEn mediamaksu

Anssi Pajuoja
Kouvola

/ #42 Vittuun koko Ylen maksut!

27.04.2009 18:35

En todellakaan ala maksamaan mistään TV Nyttin tai muutaman tylsän ja kuivan dokumentin katsomisesta vuodessa. TV:tä ei muutenkan tule juuri katsottua ja jos tulee niin yleensä täysin muita kanavia kuin TV1:tä tai TV2:sta.

Tehkööt Yle mitä lystää, mutta minulta eivät penniäkään saa. Täysin naurettavaa yrittää pakolla pakottaa kansa maksamaan kyseisestä paskasta, vaikka eivät TV:tä omistaisikaan. TV:n katsominen tulisi olla muutenkin kansalaisoikeus ja ilmaista maassa, jossa joka asiasta joutuu maksamaan liikaa. On nettiliittymiä, joista ei pääse eroon, puhelinlaskuja maksetaan kahteen kertaan (mm. Elisa ja saunalahti). Kalliita autoveroja maksetaan, naurettavia ajoneuvoverolippuja, kallista ruokaa ja bensiiniä.

Nyt pitäisi jostain aikansa eläneestä Ylestä alkaa vielä maksamaan 200 E/vuosi. Voi hyvää päivää! Tästä maasta pitäisi muutaman päättäjän pää ampua harteilta pois. Koska valtavia veroja maksamme tähän maahan vuositolkulla, pitäisi niillä saada jotain palvelujakin. Tähän mennessä olemme saaneet mm. Kelan ja Työvoimatoimiston, joiden toimimattomuus elähtäneine virkailijoineen Pohjois-Korean tasolla, opintotuet ja työttömyyskorvaukset ovat v. 1890 tasolla, terveyskeskuksista saa ainoastaan paskaa palvelua juoruavilta ämmiltä, jotka eivät osaa edes työtään hoitaa, Keloissa ja työvoimatoimistoissa on lähinnä homeisia muumioita töissä, jotka eivät osaa edes pluslaskuja.

HERÄTKÄÄ VALTIOVALTA!!!
(Ja painukaa vittuun samantien!)

En äänestä teistä ketään! En vihreitä, en Vihreän Liiton nollapäähoroja, en demareita, en mitään vitun pilvelle löyhkääviä neuvostovasureita, en kokoomusta, en keskustaa. Olette pelkkiä yhteiskunnan verovaroilla eläviä loisia, joilla ei ole käyttöä.