Kannabis lailliseksi

Rolf Pukare
Tampere

/ #1218 tuomas vanhanen

30.04.2009 10:41

On tieteellinen fakta, että hoitokeinoista ihmisen terveydelle vähiten haittaa tuottaa luonnon kasvi kannabis. Jos käyt mielelläsi läpi ne muut hoitokeinot, tekisit suuren virheen. Ne hoitokeinot, jotka mielestäsi olisi hyvä käydä läpi, ennen hamppuun siirtymistä, tulisi kphtalokkaaksi. Suomessa kipua lääkitään opiaateilla. Heroiinihan on opiaatti, joten puhuit itsesi pussiin. ("Sillä muut keinot tulisi kokeilla, ennen kuin pilaa kehoaan ja henkisiä kehojaan huumaavien aineiden haittavaikutuksilla").

Ne lääkkeet, mitä nykysin syötetään, on jalostettu samaan kastiin, kuin se vahvin ja vaarallisin päihde. Voin kertoa, että olin opiaattiriippuvainen 15 vuotiaana. Lääkärin määräyksestä. Sanon sulle suoraan, että se oli perseestä!!! Isällä sama kohtalo. Isäni kärsii myös selkävaivoista ja on ollut koukussa opiaatteihin. Niistä tulee ankarat sivuoireet ja koko lääkityksen ajan on sekasin ku paskaämpäri. Kysy vaan, miltä tuntu olla tärkeässä vaiheessa kasvua, kun isä on sekasin lääkärin määräyksestä...

Lopettakaa tuollainen tuomitseminen. Mitä se kenellekkää kuuluu, mitä muut tekee ajalaan. Koittakaapa hyvät ihmiset jättää vastuulliset ihmiset elämään rauhassa, ja lopettakaa kyttääminen. JOKAISEN OMA ASIA!!! Mitä se teille ikinä tarkoittaakaan...?