Kannabis lailliseksi

juuso touko
kuopio

/ #1223 Namaste!

09.05.2009 16:03

Keskustelu hyvästä ja pahasta on mielestäni käyty läpi, se tiedetään lopputulos näkyy vuosittain kuolleiden tilastoista.
Mutta julkinen keskustelu kansantasolla uupuu asiasta jota ei saa sanoa nimeltä.
Peloilla, uhkakuvilla ja valheilla on ohjeistettu meitä tv´n ääreeen tytlsistynyttä kansaa/ihmiskuntaa.Julkinensana varoo ja sensuroi mitä meille voi tuoda julki, niin hyvästä kuin pahasta. Eikä tarvitse mennä kuin muutama viikko ajassa taaksepäin, kuten kävi Gazan uutisoinissa, " omia menehtyi 29 henkilöä ja palestiinalaisia tapettiin 500.." ja WTC-torni sotkut tyyliin Hollywood ym. ym. ym.
Montako muuta bullshitiä meile on kaaliin juntattu, uskoteltu olevan kuten .....???
Niin myös siitä jota ei saa kutsua nimeltä.
Mr Rick S. pakoon parantumisesta ja monen muunkin positiiviset tarinat selviämisestä yms.Jumalan lahja ihmiskunnalle, lääke jonka olemme itseltämme kieltäneet. Lähes unohdettu yhteys menneisyyteen ja inhimillisyyteen.

Noitavainot, ihmiskunnan historia yksi suurinpia typeryyksiä. Viskatiin vuosiatuhansia kokemuksen kehittämä luontaislääkitys ja tietotaito.Uskotiin ns. noitien/ shamanien edustavan pahanilmentymiä. Asetettiin peltipöntöt päähän ja uskotiin mitä meille kerrotiin ympäröivistä asioista, ja oltiin samaa mieltä.
Kuten edeleen.
Taloudelliset edut vastaan kansan etu, voisko näin sanoa?



Eläköön vapaa internet ja ganja.