Muumilaakson tarinoita -sarjan musiikit myyntiin

Annamaria Kohonen
Adressin tekijä

/ #12

17.05.2009 01:31

Teemu Hautala: voin pitää Sinua ajantasalla, jos lähetät sähköpostiosoitteesi adressissa näkyvään omaani. Tämän hetken tilanteesta paljastettakoon, etten ole tehnyt suurempia töitä adressin suhteen vähään aikaan. Olen lähinnä poistellut nimiä/nimimerkkejä, jotka eivät täytä etunimi-sukunimi -kriteereitä ja hankkinut informaatiota levyistä. Seuraavana tulisi tiedot toisen levyn kappaleista, kunhan niiden nimet löytyisivät japanilaisilla merkeillä jostakin netin syövereistä.
Seuraava yhteydenotto "päättäjiin" tapahtunee siinä 900-1000:n nimen kohdilla, jos ja kun se tulee joskus täyteen.

Mitä vertaisverkkosivuihin tulee, toivottavasti virkavalta ei vedä herneitä nenään tuon linkin takia. Valitettavasti joutunen leikkimään happamaa tanttaa ja poistattamaan viestin. Se ei liene parhainta "mainosta" adressille, joka kuitenkin pyrkii laillisin keinoin tuomaan mestariteoksia Suomen kansalle. Ymmärrän kyllä hyvin, miksi ihmiset lataavat netistä musiikkia, vaikka tietävätkin sen olevan laitonta. Se jos mikä on epäreiluuden huippu, ettei meille tunnuta annettavan edes pikkiriikkisintä mahdollisuutta nauttia tästä lumoavasta musiikista laillisin keinoin muuten kuin jaksojen yhteydessä.

Levy-yhtiöt jaksavat toitottaa, kuinka laiton lataaminen jyrää tuottoja pois kassasta. Voisimmeko pitää tässä osasyynä sitä, ettei kansalle anneta sitä, mitä kansa tahtoo? Suurena japanilaisen musiikin ystävänä en voi muuta kuin huokaista tuskasta, kun lempilevyt maksavat miltei henkilöautoja jos niitä nyt lainkaan on mahdollista edes hankkia laillisiin keinoin. Eivät nämä mitkään suuret apajat ole, ja ihmisillähän on lähinnä sen kahisevan ja kilisevän kiilto silmissään bisnestä tehdessään. Elämme suuren massan tahdissa, jonka katseet seuraavat ainakin vielä länsirintamaa. Se on surullista mutta totta.

Että näin Euroviisujen jälkimainingeissa. Hieman off-topiciksi meni.