100 000 vastaan Itä-Suomen hovioikeus

Antti Alanen
Kotka/Savonlinna/Jämsä

/ #18 Kummallista

04.07.2009 13:07

Miten me miehet näitä oikein käsittelemme? Tässä ote Thor S:

"Tässä on selvästi tunteet pelissä, naiset ovat lähteneet liikkeelle.
Sama jos formulakilpailut uhattaisiin lopettaa, niin jopas olisi miesten nimiä listassa.
Totaaliasekiellon vastainen lista on varmaan tälläinen miesvoittoinen"

Formulakilpailut siis vertauskohteena, tästä tuskin tarvitsee sanoa mitään.

Tuomiot ovat auttamattomasti vanhentuneet ja alle minkän moraalisen tason. Naisia on pyritty aina esineellistämään ja tätä käsitystä ovat lähes kaikki mainostahot lietsoneet. Minusta teko on aina törkeä ja tuollaiset "seksiin pakottamistuomiot silkkaa p:tä"
Miten sen määrittää milloin lievästä teosta tulee törkeä? Mielestäni vain yksi syytekohta riittää: Raiskaus.
On tarpeeksi rankkaa uhrille, että asiaa puidaan ties kuinka kauan ja ties missä johtuen lain sekavuudesta. Lisäksi tuomiot ovat turhan lieviä. On totta, että vankien kuntoutukseen katsottuna tuomion pituudella ei ole ollut minkäänlaista vaikutusta, mutta onhan sillä ero onko raiskaaja linnassa
5 vuotta vai ehdonalaisessa 1v 10kk.
Nimet esille vain julkisesti saataville ja leima otsaan, jotta tiedetään kenen kanssa on turvallista vaikkapa baari-illan aikana jutella.
On myös todettu suurimmassa osassa tapahtunuttu raiskaaja on jotenkin sairas mieleltään, varsinkin näissä pedofiliatapauksissa. Ei tekijä tule siitä paranemaan ja tuomio hidastaa aluksi, mutta ei pitkään mikäli kyseinen linja jatkuu. Toivoisinkin malttia ja rauhallisuutta tuleviin päätöksiin, nämä ovat aina hirveitä ja pysäyttäviä asioita ja paras apu mitä voimme tehdä on tukea uhreja, joiden elämän nämä tapaukset aina pilaavat lopullisesti.