KANSANEDUSTAJIEN PALKASTA POIS25%NYT SÄÄSTELLÄÄN!

Aam Aksap.

/ #2049 demokratia my ass.

10.09.2015 08:03

Kansan pitäisi päättää tällaisistakin asioista. EU-jäsenyyteen pakottamisen jälkeen kaikki on mennyt päin helvettiä. Ja miksi kaikkien intressi pitäisi olla markkinataloudessa, globaalissa kilpailemisessa ja sitä kautta rahassa. Elämästä on vaikea nauttia tällaisen pakottavan ja holhoavan hallinnon alaisena.

 

Suomalaisuus merkitsi minulle ennen rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta sekä yhteen hiileen puhaltamista. Nyt se heijastaa lähinnä termejä alistaminen, epärehellisyys, pakottaminen sekä riistäminen.

 

Elämän tärkeimpiä asioita ovat terveys, vapaus ja rakkaus, rahan sijaan päätösten tekeminen pitäisi perustua mielestäni näille arvoille jotka tekevät elämisestä  kevyttä ja onnellista.

 

Kenen kanssa me edes kilpailemme, ja miksi? Jos kaikki mitataan rahassa ja hyvinvoinnin mittari on kilpailukyky ja markkinatalous, niin yritykset kyllä voivat hyvin, mutta entäs me tavalliset Suomalaiset?

 

Voisiko tämän maan päättäjät kohdella omiaan yhtä lempeällä kädellä kuin niitä Irlantilaisia, kreikkalaisia, Syyrialaisia ym. keitä me ilmeisesti oman hyvinvointimme kustannuksella olemme pakotettuja auttamaan?