Kansainvälinen pedofiilien karhutunnus kiellettävä

Sakarias Lehtomäki
Adressin tekijä

/ #14 Totuus likaisista pedofiileistä

14.08.2009 19:09

Olen suorastaan järkyttynyt siitä, kuinka monet pedofiilit ovat jo halunneet puolustaa anteeksiantamatonta ja perisyntistä rikollisuuttaan tämän adressin kommenteissa. Keskustelua seuraaville normaaleille kansalaisille kerrottakoon huojennukseksi, että olen jo toimittanut kaikkien näiden likaisten lastenraiskaajien tiedot Keskusrikospoliisille, ja heitä todennäköisesti odottaa elinikäinen vankeustuomio mahdollisimman pian.

Pedofiilit haluavat levittää Internetissä sellaista törkeää valhetta, että "pedobear" olisi jonkinlainen nuorison keskuudessa leviävä "vitsi", jota muka nuoret itsekin käyttäisivät. Valhetta levitetään etenkin nuorison suosimilla Internet-foorumeilla, jonne pedofiilien saastaiset hyökkäysarmeijat ovat soluttautuneet lapsiksi ja nuoriksi tekeytyneinä. Internetissä on sanoinkuvaamattoman helppoa teketyä eri-ikäiseksi henkilöksi, joten vain täysin lähdekritiikkikyvyttömät ihmiset voivat kuvitella, että yksikään OIKEA lapsi tai nuori oikeasti levittäisi pedofiilimerkkiä ja liittäisi sitä kaikenmoisiin kyseenalaisiin kuviin.

Todellisuudessa kaikki ne, jotka osasivat yhdistää karhuhahmon pedofiliaan ennen elokuun 11. päivää 2009, jolloin Iltalehden tutkiva journalisti Tommi Parkkonen ansiokkaasti paljasti tämän salaisen symbolin merkityksen koko maailman huolestuneille kansalaisille, ovat itsekin pedofiilejä. "Pedobear"-symbolin merkitys oli tätä ennen pedofiilien maailmanlaajuisen salaliiton yksi tarkimmin varjelemista salaisuuksista, ja se oli luvallista paljastaa vain niille, jotka olivat suorittaneet pedofiilien salaseuran kokouksessa erityisen pedofiilivihkimyksen, johon kuuluu mm. vastasyntyneen lapsen sakramentillinen raiskaaminen.

Kirkko-opillisesti pedofiilit ovat saatananpalvojiin lukeutuva lahko, joka on erkaantunut vapaamuurarilähtöisestä Illuminati-järjestöstä. Käskynsä pedofiilien salaseura saa suoraan juutalaisten salaliitolta, joka oli vastuussa myös World Trade Center -iskujen alullepanosta.

Tulevaisuudessa pedofiilit tulevat näyttelemään merkittävää osaa ns. Uudessa Maailmanjärjestyksessä, ja tällöin "pedobearista" tulee myös Raamatun Ilmestyskirjan ennustama ns. "pedon merkki", joka jokaisen kansalaisen on otettava otsaansa tai käteensä pystyäkseen käymään kauppaa.

Nämä olkoot siis varoituksen sanat siis kaikille huolestuneille kansalaisille. LEVITTÄKÄÄ SANAA; SANOKAA JYRKKÄ EI PEDON MERKILLE! LOPUN AJAT OVAT LÄHELLÄ!