Kansanäänestys EU-jäsenyydestä


Vieras

/ #260

20.09.2015 21:50

Jäsenyys rahaliitossa ja Euron ottaminen kansalliseksi valuutaksi ilman jäsenyys äänestystä oli demokratian vastaista.
Jäsenyys on sitävastoin kun on annettu ymmärtää ajanut Suomen kestämättömään tilanteeseen.
Kriisilainat Kreikalle sekä valtiomme kyvyttömyys säädellä rahamarkkinoitamme on luonut kuplan joka on tullut tiensä päähän,Eurosta alkoi osittainen hintojen nousu joka on vaikuttanut mm omistus ja vuokraasuntojen sekä palkkojen epäsuotuisaan kehitykseen siten että huomattava osa pienituloisista suhteessa keski ja isotuloisiin ei tule kuukausittaisella palkalla sekä työttömyyskorvauksella toimeen,eurojäsenyys on myös vaikuttanut työvoimakustannusten nousuun joka on kasvattanut työttömyyttä kestämättömään tilanteeseen,Suomen työttömyyttä leimaa myös nuorisotyöttömyys emmekä pysty Euroalueella enää kilpailemaan edes vientiteollisuudessa.
Eurosta eroamisen jälkeen on välttämätöntä palata ns markka aikaan siten että omistusasuntojen arvoa,palkkoja ja hintoja leikataan jotta rikkaiden ja pienituloisten tuloeroa pienennetään.
Eurosta eroamisen jälkeen on tärkeätä että irtaudumme EU jäsenyydestä,Iso britannia on ensimmäisten joukossa irtautumassa ja todennäkoisesti irtautuu.
Tämän prosessin jälkeen voimme vapaana EUn päätöksenteosta luoda uuden idän kaupan Venäjän kanssa sekä itse säädellä rahamarkkinoitamme esim Devalvaatiolla,se ei ole helppo ratkaisu mutta Islannin mallilla yksittäisen pienen valtion tervehtyminen on tehokkaampaa ja nopeampaa kuin EU jäsenmaana.
Vapautamme itsemme jäsenmaksuista ja siirrämme vapautuvat varat maamme kehittämiseen,työttömyyden poistamiseen ja näin pienennämme Suomalaisen sosiaaliturvan taakkaa sekä itse säätelemme oman maamme kestokyvyn mukaan maahantuloa sekä pakolaisissa sekä työperäisessä muutossa.
Tämä sääntely on tärkeää jotta saamme nyt työmarkkinoilta puuttuvat työttömät takaisin töihin ja ensisijaisesti paikkaamme työvoimapulaa omista työttömistä sekä varmistamme eläkkeelle siirtyvien pienituloisten inhimillisen vanhuuden.