Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

Mamy Blue

/ #192 Re: Re: Re: Homevaivat liioiteltuja usein

17.10.2015 10:37

#185: Lääkärit yrittävät auttaa - Re: Re: Homevaivat liioiteltuja usein 

 

Home on ympäristömyrkky, joka "syö" elimistöstä kaikki ravinteet. Ravintoainepuutokset aiheuttavat mainitsemiasi oireita, ja on totta, että monet kärsivät niistä elämänsä aikana - muustakin kuin homealtistuksen seurauksena.

Ravintoainepuutos ja hometoksiinit vaikuttavat suoraan mm kilpirauhaseen, jolloin hormonitoiminta ja aineenvaihdunta vaurioituvat. Siitä alkaa oravapyörä - maksa ei jaksa puhdistaa elimistössä pörräävää suurta myrkkymäärää, myrkyt pyörii verenkierrosssa, lisämunuaiset ovat kovilla, se taas vaikuttaa kortisolin tuotantoon joka on yhteydessä ihan kaikkiin elimistön toimintoihin. kilppari ei säätele enää kehon lämpötilaa (paleleminen) ja kun kehon lämpötila on liian alhainen, luuydin ei tuota enää punasoluja ja siitä on seurauksena mm. anemia.

Anemia taas aiheuttaa fyysisen ja lopulta psyykkisen väsähtämisen ja masennuksen. Ravintoainepuutos aiheuttaa jatkuvaa näläntunnetta, koska elimistö haluaa lisää ravinteita, mutta ei osaa kertoa, mitä pitää syödä (eikä ruosta saa riittävästi esim vitamiineja koska  ruoka on tehotuotettua ja maaperä köyhää) ja ihminen ahmii mitä sattuu => ylipaino. Toinen ääripää on kilpparin toimintahäiriön aiheuttama näläntunteen totaalinen katoaminen tai aineenvaihdunnan kiihtyminen jonka oireina voivat olla suunnaton  hikoileminen, karvankasvu, adhd-oireet ja alipainoisuus.

Kaikille näille yhteistä on yhdessä tai erikseen turvotus, heikko lihaserottuvuus, ihon ja hiusten oireilu, vatsaoireet, väsymys, aivosumu, heikko keskittymis- ja uuden oppimisen kyky, tulehduskierre, huonojen luonteenpiirteiden korostuminen, pienen alkoholimäärän aiheuttama jäätävä kankkunen, käsittämättömät PMS-oireet, liitännäisinä autoimmuunisairaudet (eli vastustuskyky puuttuu), seksuaalisen halun katominen, tai sairaalloinen lisääntyminen tai suuntautuneisuuden muuttuminen. Aggressio, äkkipikaisuus, sosiaalisten taitojen katoaminen. Totaalinen väsyminen kaikkeen.

Sairastunut voi vain vaatia lääkäriä tutkimaan seerumin rautapitoisuuden (hemoglobiini ei kerro totuutta), D-vitamiinitasot ja mitata digimittarilla aamuisin ennen vuoteesta nousua kehon lämpötilansa. Siitä lähtee tiedonhalu ja tervehtyminen.

Väitän, että kaikilla homesairailla on alilämpöä, eli punasolujen tuotanto on heikkoa, ja siitä alkaa sirkus. Ravintoaineiden puutos on pahempaa heillä, joilla on ollut jo ennen homealtistusta suolisto-oireita. Heille neuvoisin kokonaan viljattoman  ruokavalion. Ei gluteenitonta vaan kokonaan viljatonta. se taas juontaa löytämääni tietoon, kuinka viljojen antiravinteet ja gluteeni aihauttavat suolistossa tulehdustilan, jolloin suoliston pienet saumat aukeavat jolloin pökäleen kanssa ulospäin valumaan tarkoitetut myrkyt palaavat saumojen kautta takaisin verenkiertoon (vuotava suoli). Ja koska maksa on jumissa, myrkyt kertyvät elimistöön aiheuttaen koko ajan pahenevia sairauksia.

 

Mistä tiedän tämän kaiken? Olen äiti. Sekä minä, että lapseni sairastuimme homeesta. Lääkäri tarjosi masennusdiagnoosia. Oli pakko lähteä tutkimaan asioita itse.