Pidetään Suomi turvallisena

Amazon

/ #25 Hälytys!

15.11.2015 00:27

Nyt Pariisin terrori-iskun jälkeen eurooppalaisten silmien luulisi vihdoin avautuvan. Eurooppa on avannut johtajiensa päätöksellä ovensa sisäiselle viholliselle. Seuraavaa iskua voitaneen odotella kristittyjen suuren juhlan joulun tietämillä jossakin suurkaupungissa elleivät tiedustelupalvelut kykene tätä estämään.

Todella surullista, että isänmaamme, jota isovanhemmat puolustivat tunkeutujaa vastaan, on nyt vapaasti tunkeutujien tallattavissa. Islam on länsimaisen kulttuurin ja arvojen kannalta vaarallinen uskonto ja oppi. Tämä pitää nyt vihdoin ymmärtää ja vaatia oleskeluluvan saaneilta parempaa vastinetta oleskelulleen. Ja toisaalta, kaikki rikoksia tekevät tai terrorismikytköksiä omaavat, pitää passittaa pois Suomesta. 

Islam on myös naisvihamielinen uskonto, jota sovelletaan naisten kannalta hirvittävin seurauksin useissa islamilaisissa maissa. Joukkoraiskauksia, puukotuksia on jo nähty Suomessa useita tämän tulijavyöryn seurauksena. Mitä pitäisi tehdä? Jos ei maan johto laita stoppia tulijavirralle, ei naisilla liene muuta vaihtoehtoa kuin hakeutua itsepuolustuskursseille, ja kantaa jonkinlaista asetta mukanaan jatkuvasti, vähintäänkin turvasumutetta tai hiuslakkaa. Nuorten tyttöjen puolesta tunnen erityistä huolta.

Nyt on aika alkaa arvostamaan omaa kulttuuria ja länsimaista demokratiaa tavalla, joka mahdollistaa myös itsepuolustuksen. Ei pidä olla sinisilmäinen hölmö.