Rekisteröikää Lapsiin Sekaantuneet ja Siitä Tuomitut Pedofiilit Suomessa

Kati Oksanen
Turku

/ #18

21.01.2010 04:19

Hyvä ihme, että on pelottavaa tekstiä.

Miksi ihmeessä jonkun pedofiilin pitäisi tulla rekisteröidyksi, kärsiä tai kuolla, jos hän tajuaa sairautensa, eikä koskaan kajoa kehenkään lapseen? Pedofilia ei ole rikos. Suomessa ei ole ajatuspoliisia, psicopseja.

Vielä pelottavampaa on täällä se tapa, jolla ihmiset oikeuttavat raivonsa ja väkivaltansa. Mitä ikinä joku tekeekään, vastuu sinun teoistasi on aina sinun. Ja täällä sinä riehut - kuohitsemisesta tai tappamisesta.Sinä, jonka pitäisi rakastaa ja huolehtia lapsista ja rakentaa heille parempaa tulevaisuutta.
Vihallako sinä sen rakennat?

Suren niiden puolesta, joita toinen ihminen on kammottavalla tavalla vahingoittanut. Ja niille, jotka ovat sen kohteeksi joutuneet on todentotta oikeus vihaansa. Se on tervettä.

Aina on ihmisiä, jotka hulluudessaan tai muista syistä vahingoittavat toisia. Jos unelmoi toisen vahingoittamisesta, millä tahansa syyllä, niin millainen sitä itse on?

Väkivalta ja aggressio eivät ainakaan vähennä väkivaltaa ja aggressiota. Huomio pitäisi kiinnittää varhaisen vaiheen puuttumiseen, lasten ja nuorten mielenterveysongelmien ehkäisyyn. Näin saadaan ennaltaehkäistyä pedofilian aiheuttamaa tuskaa niin sairastuneiden, potentiaalisten rikoksiin syyllistyvien kuin jo valitettavasti uhriksi joutuneiden osalta.

Eli vanhempainyhdistyksiä pystyyn ja vaatimaan kouluihin kunnollista terveydenhoitoa sekä hyvinvointikasvatusta. Ne olisivat oikeasti paljon hyödyllisempää kuin rekisteröinnit tai kastraatiot.