16-vuotiaan tytön raiskanneen poliisin kuva ja nimi julkisuuteen

Jaakko Mäki
Seinäjoki

/ #13 Totta.

25.02.2010 20:20

Adressi on turha koska kyseistä konstaapelia ja edellisiä tapauksia ei tuomittu ehdottomaan vankeuteen siitä yksinkertaisesta syystä että he olisivat joutuneet viettämään koko vankeusaikansa suojellussa eristyssellissä..

Jos kyseessä ei ollut virka-aseman väärinkäyttö niin siinä tapauksessa kyse oli poliisiviranomaisen esittämisestä joka on myös muistaakseni rikos.

Tyttö oli 16 tapahtumahetkellä. Alkoholin luovuttaminen alaikäisen käyttöön on aika yksiselitteisesti kielletty rikoslaissa.

Kateushan tässä kärvistelee kun lakia luetaan poliisille näköjään aika eri lailla kuin tavalliselle immeiselle, eikä tämä adressi mihinkään johda ja seuraavassa vastaavassa tapauksessa käydään sama ***karuljanssi taas läpi.

Nämä raiskaustapaukset on julkistettu mutta paljonko ylilyöntejä tapahtuu joista emme kuule mitään koska 'ainahan puliukot ja kriminaalit valittaa että poliisi hakkaa'..

Hauska huomio; kun olen ollut alankomaissa lomilla ja työskentelemässä olen huomannut että siellä kodittomat, narkomaanit, etc 'hylkiöt' eivät juurikaan vihaa poliisia koska siellä sekoiluja ei juurikaan tapahdu koska poliisi lähinnä yrittää pitää järjestystä yllä eikä päsmäröidä joka tilanteessa kuten suurin osa suomen poliiseista..