Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara


Vieras

/ #2427

06.02.2016 14:23

Luulisin, että todellinen, jossain määrin valtaväestöltä piilossa oleva vastakkainasettelu löytyy valta/talous "eliittiin" kuuluvien ja siihen kuulumattomien väliltä.
Vallankäytössä, hajota ja hallitse -taktiikalla on ikivanha perusta. Toinen tutustumisen arvoinen vallankäytön taktiikka tai pikemminkin tekniikka, ei niinkään strategia on eräänlainen dominoefektiin perustuva syy-seuraus -tekniikka:  
1) Luodaan keinotekoisesti tietynlainen tilanne, josta seuraa dominoefekti. Tietynlaiselle keinotekoisesti aiheutetulle toiminnalle  perustellaan syy. Toteutettu  toiminta aiheuttaa ennalta määritellyn tai ennakoidun seurauksen. (syy-seuraus)
2) Tarpeeksi monta tai jossain tilanteissa pelkästään yksi keinotekoisesti aiheutettu syy-seuraus toimintatilanne aiheuttaa luonnollisen dominoefektin, palikat kaatuvat haluttuun suuntaan ennalta määritellyllä tavalla. Seurauksena tilanne, jota ei ole mahdollista ratkaista tai selvittää ( ei edes kansainvälisen politiikan tasolla) Ei ole ulospääsyä umpikujasta, ongelmatilanne  on umpisolmussa -> lopullinen tavoite.
3) Viimeisenä vaiheena "tilanteen luojat" esittävät ratkaisun   ongelmalliseen tilanteeseen, näyttävät umpikujasta ulospääsyn, ohjeet tilanteellisen umpisolmun aukaisuun.

Ja tämä RATKAISUN avulla maailmantilanne on muutettu keinotekoisen luonnottomasti ennakoituun suuntaan, joka palvelee todellisuudessa hyvin pientä osaa planeettamme ihmisjoukkoa.

MUTTA, ainahan voin olla väärässä. Tai kyse kuvitteellisesta fiktiosta, näppäilty lauantaisen iltapäivän viihdykkeeksi.