Kotirauha kerrostaloon

Anna Riipinen
Adressin tekijä

/ #2 LYHENNYS

27.05.2010 23:35

Hei! Maille täytyy muuttaa niitten jotka ei osaa elää ihmisten kesken muut huomioon ottaen . Kuulttuurin merkki on elää häiritsemättä muita .Hirveä määrä allekirjoituksia ei aina takaa jutun järkevyyttä (esim.adressi "Kannabis lailliseksi" keräsi n.29 000).

Kiitos kaikille allekirjoittajille! Pyydän anteeksi pitkästä tekstistä, mutta ongelmakin kestää varmaan niin pitkään että ehtii kasvaa uusi sukupolvi kenellä ei ole enää minkäänlaisia rajoituksia elämäntavoissa ja monet niistä kenties vallitettavasti istuvat vielä tärkeillä virka paikoilla.

LYHENNYS: Kerrostaloissa ja rivitaloissa häiriköitä on nyt niin paljon että kiinteistöille on helpompi vakuuttaa että se on normi ja pakottaa naapurit sietämään kaikenlaista häiriöitä kuin lopettaa se. Tapahtuu virallinen, mutta epäoikeuden mukainen terrorisoiminen ja syrjiminen kotirauhan tarvitseville asukkaille.
Nykyään on ihan absurdia että puhelin soitto ja viestin ääni on kotirauhan häiriö, mutta esim. pianon pimputus, mikä ärsyttää ja häiritsee naapureita varmasti paljon enemmän ei ole!
PITÄÄ VELVOITTAA JOKAISTA ASUKASTA MUISTAMAAN ETTÄ KAIKKI ÄÄNET YLI 55 DB (äänieristykset kestävät 55db = voimakas puhe) TULEE NAAPURIN "ILOKSI" JA HÄIRITSEVÄKSI JA RANGAISTA, JOS MUISTI PETTÄÄ USEASTI. SUOMEN PERUSTUSLAKIA EI SAA ANTAA TULKITA MIELIVALTAISESTI.

Adressi on auki koko kesän ( kun useimmat viranomaiset ovat lomalla). Vaikka jos allekirjoituksia ei tule paljoa,tilanteen todistukseksi voi laskea kiinteistöissä olevalla valtavalla määrällä valituksia.