Suomen viranomaisilta poistettava syytesuoja

Martti

/ #14 Ihmisoikeusloukkaus kyseessä

17.02.2016 05:24

Oma tietoni on, median suut on hiljennetty viranomaisten, eli syyttäjien, krpn ja tuomareiden taholta En ikimaailmassa usko minkään median kertomana, mitä ovat kertoneet "totuutena" . Kerronpa erään tuoreen totuuden, tapahtui Oulussa, Erästä rehellistä ystävääni oli krp kytännyt viime kesänä kahden miehen voimin aamusta iltaan, puolen vuoden ajan,epäiltynä paritushommasta, kun ei natsanut syyte Wincapitan osalta. Kuvasivat hänen kotiaan tarkoilla kalliilla kameroillaan, myös eri kaupungeissa,hänen toimiaan,asioidessaan asuntokauppa-asioissaan. Mentiin oikeuteen, syyttäjä oli haastanut erään "kuvatun hyväntahdon ihmisen" naisasiakkaan oikeuteen.

Syyttäjä oli kutsunut hänet todistamaankyseisen kaverin syyllistämiseksi .Kuinkas kävikään,todistajanainen oli ruvennut itkemään heti saavuttuaan oikeussaliin. Eok asiamies Petteri Kavonius (syytetyn asiamies)oli mennyt lohduttamaan tyttöä ja kertonut, että sinulla tyttö ei ole mitään pelättävää, ole levollisin mielin, mutta...jos valehtelet, häkki heilahtaa. Syyttäjä oli tuonut saliin kuultavaksi myös salakuunnellun nauhan. Kavonius oli kuunnellut ja todennut sen manipuloiduksi. Hän oli pyytänyt kohteliaasti syyttäjää esittämään alkuperäisen nauhoitteen,alusta loppuun saakka, ei mitään lisäyksi, eikä poistamisia, vain alkuperäinen, kiitos!.

Syttäjä ei ollut suostunut pyyntöön. Miksiköhän ei? Pelko jäädä kiinni. sitten hän oli tuonut krpn kuulustelutodistuksen, että tyttöä olisi kuulusteltu ja soiteltu keskenään. Syttäjän punastellessa, tyttö kertoi muuta kuin ,mitä olisi pitänyt, hän kertoi totuuden. Hän ei ole ollut poliisin kuultavana, eikä ollut puheliyhteydessäkään. Eok asiamies, Peteri Kavonius oli todennut, että tässäkö tämä sitten oli-- Syytetty syyttömänä, sai vahingonkorvausta n 2300 -2400 ekeä.

Toinen törkeys : Tiedättekö , että suomen kansalaiselle, krpn:n syylliseksi lavastama , tuntemani rehellinen ystävä, on rehellisempi kuin yksikään häntä syyttävä viranomaisrikollinen , Risto Hentunen lähti 10.2.2016 Ruotsin kautta Thaimaseen. Perillä, heti koneen laskeututtua, iskettiin raudat käteen ja pistettiin lentoaseman selliin luteiden ja russakoiden sekaan. Risto oli kysynyt syytä, vastattiin että kysy suomen poliisi! Krp ja suomen viranomaiset olivat vaatineet Ristolle , KUVITEKAA ,100 vuoden maahantulokielto...( oma isä asuu Ttaimaassa, sekä vaimon vanhemmat) ja Risto käännytettiin takaisin suomeen.

Yököttävää ihmisoikeudenloukkausta!! Koska saadaan krp:lle luu kurkkuun? Tämä on itseltään Ristolta saatu varma tieto? Eikö tämä ole teidän mielestä ole kovaa toimistaa syyttömiä kohtaan? Jos ette usko, annan asianmukaiset yhteistiedot käyttöönne. Suomea ei saa nousuun, ennenkuin jokaikinen viranomaisrikollinen pannaan tiilenpäitä lukemaan. Sama malli kuin Virossa aikoinaaan, 2000 poliiisa sai kenkää.