Työttömälle oikeusturvaa ja parempaa toimeentuloa

Marko.L

/ #246 Työttömyysturva

19.03.2016 19:21

Jos kävisi sellainen ihme, että tuo Kelan maksama raha olisi 900€ niin takuuvarmaa on se, että toimeentulotuki lakkaa ja hyvässä lykyssä asumistukukin loppuu ja se taas tarkoittaisi sitä, että käteen ei jäisi yhtään sen enempää kuin enenkään koska Helsingin herrat eli päättäjät ovat sitä mieltä, että köyhälle kyöhyysrajan alapuolella elävälle ei saa jäädä mitään ylimääräistä.

Suomea moititaan siitä, että täällä on hyvätuloiset, keskituloiset ja köyhyysrajan alapuolella elävät eli työttömät ja muut pienituloiset.

Kun on työtön ja käteen jäävä raha on noin 480€ eli ei ole esim. varaa syödä joka päivä terveellistä ruokaa sen takia koska kotimainen ruoka kasvikset ja hedelmät ovat liian kalliita pahimmillaan kilohinnaltaan 3-4€ joten ei ole varaa elää terveellisesti vaan pitää popsia halppis vitamiineja joista ei voi mennä takuuseen kun kerran niitä myydään ruokakaupoissa ja apteekkituote vaan on kalliimpaa ja parempaa joka tarkoittaa sitä, että duunareilla on varaa terveeliseen elämään.

Jos herrat laittaisi kyselyn vaikka tänne adressit.com sivustoon, että onko köyhät ja pienituloiset tyytyväisiä päätöksiin niin varmasti tulisi vastauksena, että EI OLLA! mielummin pitäisi laittaa joka ihmisen kotiin kirje jossa olisi kysymyksiä pienituloisuudesta ja siitä, että ollaanko tyytyväisiä niin se olisi paljon parempi sekä kaavakkeessa pitäisi olla sarake myös, että onko työtön vai työssä käyvä jolloin saataisiin kaikkien pienituloistenkin vastaukset ja kaavake olisi silloin rehellinen kaavake eikä kaunisteltu lomake joka olisi umpäri pyöreä mitä sattuu kysymyksineen.

Itse olen myös työtön vajaa kuntoinen eli on paha Astma, Allergioita, lukihäiriö, apukoulun käynyt enkä ole armeijaakaan käynyt joten rajoituksia on, eläkkeellekkään en pääse sillä kädet, pää ja jalat pelaa, mutta kun on rajoituksia niin on myös työkuntoinen....HALOO PÄÄTTÄJÄT olisin mielelläni poissa kortistosta pysyvästi, mutta kun se ei vaan onnistu sillä pellet ovat päättäneet eläkkeelle pääsyn menon vaikeeksi ja ilmainen työ ei kiinnosta sillä se ei johda palkkatyöhön joten työtön olen ja en mene työhön ellei pakoteta kiristämällä kuten. esim. jos et mene niin tulosi tippuu ensimmäisellä kerralla 25% ja jos et mene toisella kerralla niin noin puolet on tulosi sen jälkeen joten sitten on PAKKO mennä mikäli ikään kuin kiristetään tulojen tippumisella Perk#l#!

Suomi on sitten ihana maa, itsenäisyyskin on viety EU:n myötä kun kerran EU sanelee mitä tehdään ja minne saa mennä tai mitä saa tehdä ja mitä ei saa.