Adressi valvontayhteiskuntaa vastaan

Vapaa radikaali
Vieras

/ #11 Re: HERÄTKÄÄ!!!!

04.09.2010 14:50

#10: Pekka - HERÄTKÄÄ!!!! 

 Juuri näinhän se on. Laki ei ole kaikille sama kuten pitäisi. Antakaa nettivinkki, tehkää nimetön lastensuojeluilmoitus, soittakaa huumevihjepuhelimeen. Turvallisuutemme on uhattuna, terroristit vaanivat nurkan takana. Poliisi vaati puhelinkuuntelua ja se myönnettiin. Poliisi vaatii passeihin tarkoitettuja sormenjälkiä omaan käyttöönsä perustellen sitä vakavien rikosten selvittämisellä. Se tullaan antamaan heille eikä aikaakaan kun sitä käytetään ties mihin. Kansalaispoliisimummo löytää puistosta minigrip-pussin paikalta jossa on nähnyt edellisenä iltana mielestään epäilyttäviä ihmisiä. Käyttäytyivät sikäli omituisesti etteivät olleet humalassa kuten suomalaiset nuoret yleensä. Mummoa pelotti ohi kulkiessaan. Hörhöistä on ollut paljon juttua lehdissä. Mummon löytämä minigrip haisee kummalliselta ja vähän vihreää on jäänyt pussin kulmiin. Mummo poimii sen varovasti hansikas kädessä ja toimittaa poliisille. Poliisi löytää pussista 18-vuotiaan opiskelijan sormenjäljen. Hän on tullut maaseudulta opiskelun takia eikä tunne poliisin käytäntöjä. Poliisi tunkeutuu hänen asuntoonsa ja kääntää kaiken ympäri. Löytyy piippu josta kannabistesteri näyttää positiivista. Seurauksena on sakkotuomio ja asunnottomuus koska opiskelija sai häädön poliisien takia. Hän joutuu muuttamaan takaisin vanhempiensa luo ja jättämään opiskelut sikseen. Ajokiellon uhalla hän joutuu käymään 6 kuukautta huumeseuloissa.

Entäs Nokia, vaadittiin uhkaillen ja painostaen lex nokiaa joka tulikin. Hallitusta vietiin kuin litran mittaa. Ydinvoimayhtiöt lobbasivat läpihuutona luvat uusille voimaloille Suomeen kansan tahdon vastaisesti. Kehitysmaissa voidaan toimia niin. Rahalla saa rakentaa mitä vaan, jos se ei ole kannattavaa, tehdään sitten vientiin kuten ydinsähkö tulee menemään. Vaikka pilkkahinnalla kunhan saadaan Kataisen ja Pekkarisen tahto menemään läpi. Google tulee Suomeen koska lainsäädäntömme on retuperällä. Google on tunnettu siitä että se tekee rahaa urkinnalla. On rahanarvoista tietoa mitä kulutat ja miten elät, sen perusteella luodaan kohdemainontaa ja roskapostia. Sähköpostit tallennetaan ja jos sanasuodatin löytää niistä mitään epäilyttävää, ne menevät suojelupoliisiin eivätkä toki korvauksetta. Nettihaut tallennetaan kahdeksi vuodeksi, en tiedä onko tätä missään muualla kuin Suomessa. Ehkä Kiinassa on.

Kyllä tästä on tullut poliisivaltio. Oikeusvaltiosta ei voi enää puhua. Kun viranomaiset ottavat roolin jossa vaikuttavat lainsäädäntöön ja oikeudessa voidaan tuomita miten sattuu (raiskaus on lievä kun tekijä on poliisi tai kiitettävä työtodistus löytyy), ollaan tultu tilanteeseen joka on erittäin räjähdysherkkä. Vihamielisyyttä on ilmassa. Urkinnan takia on vain vaikea saada organisoitua mitään. Niinpä saattaa käydä siten että rähinä lähtee käyntiin eräänä päivänä eikä sitä voi hallita kukaan. Kansanjoukot ovat vihaisia eikä heillä ole johtajia joka hillitsisi vihaa. Ei ihmisiä voi loputtomiin alistaa. Kapinan tulisi kohdistua nykyisiin lainsäätäjiin siten että heidät vangittaisiin, osa vapautettaisiin, osa ei. Tuomarit vangittaisiin ja poliisipäälliköt. Sotilasviranomaiset jokaista myöten, kaikki vänrikistä kenraaliin. Sitten heidät tuomittaisiin joko vapauttaen tai vankeuteen. Pahimmat omaneduntavoittelijat voitaisiin hirttää mutta mielummin ei tapettaisi ketään. Tappamistahan siitä tulee kun ei saada organisoitua, valita johtajia ja suunnitella. Tarvitaan vain yksi pieni asia joka saa tuon rähinän leimahtamaan. Puhunko minä nyt aivan hulluja vai ovatko muutkin huomanneet tilanteen olevan tuo?