Adressi valvontayhteiskuntaa vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi valvontayhteiskuntaa vastaan.

jukka AX

#1 Kirjoitapa sama uudestaan ja

01.09.2010 17:58

käytä kappalejakoa. Ei tuota pötköä jaksa vaan lukea, kun rivit menee sekaisin.

Vieras

#2 Re: Kirjoitapa sama uudestaan ja

01.09.2010 21:32

Demokratia ja yksilönvapaus
Vieras

#3 Olet oikeassa

02.09.2010 16:35

Olen kanssasi täysin samaa mieltä, kansalaisilla ja poliitikoilla tuntuu olevan usko siihen että kiellot ja valvonnan lisääminen edistäisi turvallisuutta sekä poistaisivat kaikki ongelmat.
Sitten kirjoitetaan huonoja lakeja kuten lex Karpela, lex Nokia, poliisille annetaan yhä enemmän valtuuksia mm. 'huumesodan' ja rikollisliigojen varjolla, sinunkin puheluitasi sekä kotiasi voidaan salakuunnella jos on epäilys että joku tuttusi on rikollinen ym. ja ketään ei voisi vähempää kiinnostaa.

Organe Performare
Vieras

#4 Re: Olet oikeassa

02.09.2010 18:37

#3: Demokratia ja yksilönvapaus - Olet oikeassa 

 Aivan. Muistan ajan kun puhelut olivat yksityisiä, siitä on kymmenisen vuotta. Nyt puhelinkuuntelu ja televalvonta on rutiinia. Lex Nokia ei vaikuta vakoiluun mitään, kunhan urkitaan rehellisiä ihmisiä. Jos huumeen kokeilusta jää kiinni poliisille, elämä voidaan tehdä vaikeaksi. Huumausainemerkinnät ovat pilanneet monen nuoren tulevaisuuden. Työnsaanti tehdään vaikeaksi pikkujutun takia. Ne asiat ovat rikoksia ihmisyyttä vastaan. Hurskastellaan että on lottovoitto syntyä Suomeen vaikka ihmisoikeudet ovat retuperällä.

Adressin laatija

#5 Re: Kirjoitapa sama uudestaan ja

02.09.2010 18:43

#1: jukka AX - Kirjoitapa sama uudestaan ja 

 Olisihan tuon voinut kappaleisiin jakaa. Ne lukevat jotka jaksavat ja joita kiinnostaa. Jos kiinnostaa ja rivit menevät sekaisin, voi tekstin copypastettaa notepadiin tai tekstinkäsittelyyn ja kaventaa ikkunan niin että rivit ovat sopivan levyisiä. Kapeita rivejä on helpompi lukea. Kappalejako olisi ollut hyvä, myönnän.


Vieras

#6 Kerrankin oikeamielisyyttä

02.09.2010 18:49

Ahneet paskamunat (lue poliitikot) ovat vuosia jo raiskanneet suomineitoa!

Päivät pitkät vaan kiireellä sullovat rahaa omiin taskuihinsa. Tulisipa kunnon mellakka! olisin heti mukana

Vieras

#7 Re: Re: Kirjoitapa sama uudestaan ja

03.09.2010 11:46

#2: Vieras - Re: Kirjoitapa sama uudestaan ja 

 Sepäs oli taas nokkelaa! Idiootti!

Vapaa radikaali
Vieras

#8 Re: Kerrankin oikeamielisyyttä

03.09.2010 14:38

#6: - Kerrankin oikeamielisyyttä 

 Jos puhe ei auta, teot tulevat puhumaan. On paljon ihmisiä joiden mitta on täynnä. Itä-saksa kaatui yhdessä yössä kaikkien yllätykseksi. Neuvostoliitto hajosi yhdessä hetkessä. Päättäjät eivät kummassakaan olisi osanneet aavistaa että niin käy. Päättäjät eivät elä todellisuudessa, ei heillä ole tuntumaa ihmisten elämään. Lisätään muka turvallisuutta mutta vapaus viedään. Ihmisten mitta alkaa täyttyä. Tätä on turha sanoa poliitikoille, poliiseille tai muille koirille. Eivät he sitä tajua. Heidät on aivopesty palvelemaan konetta. Nykyinen kehitys ei voi jatkua ikuisesti. Jos valtio on kuin vankila, kapina on odotettavissa. Vapautta on lisättävä joko poliittisin keinoin tai sitten vallankumouksen keinoin. En ole kommunisti tai mitään vaikka vallankumouksen mainitsinkin. Kaikkein vähiten kaipaan Neuvostomeininkiä. No, ehkä fasismia vielä vähemmän, en tiedä kumpi on pahempi. Periaatteessa noissa ei ole suurtakaan eroa. Tilanteessa jossa nyt olemme on piirteitä kummastakin. Joka tapauksessa en pidä tästä yhtään.

Adressin laatija
Vieras

#9

03.09.2010 19:00

Jos tähän kertyy sata nimeä, siivoan röllit pois nimilistasta ja jos tulee tuhat ei-röllin kuuloista nimeä, selvitän satunnaisin otannoin onko mukana olevista suurin osa todellisia, olemassa olevia henkilöitä, otan heihin yhteyttä tarkastaakseni ovatko he tosiaan tämän allekirjoittaneet ja lähetän etunimi.sukunimi@eduskunta.fi. Se tuskin muuttaa asioita paljonkaan mutta lupaan tehdä sen siitä huolimatta. Yhteiskuntamme on perseellään ja jotakin on tehtävä. Tämä maa on rakennettu velan varaan, on olevinaan lottovoitto syntyä Suomeen mutta jokainen voi laskea huvikseen oman osuutensa valtionvelasta. Byrokratia on tullut kalliiksi, se ei vielä näy koska velat eivät ole tulleet maksuun mutta se päivä tulee koittamaan. Romahdus on väistämätön. Silloin tulee levotonta. Nämä ovat uhkakuvia, miettikää ovatko ne todellisia. Viidellä miljoonalla ihmisellä on 80 miljardia velkaa ja useimmilla heistä omat velkansa tuon lisäksi. Korot ovat olleet matalalla elvytyksen takia mutta elvyttää ei voi loputtomiin. Eihän tämä tietenkään koske Suomea.

Pekka
Vieras

#10 HERÄTKÄÄ!!!!

04.09.2010 12:33

Ihmisten olisi aika jo heräillä unestaan ja huomata mitä on tapahtumassa.

Olemme ajautumassa totalitaristiseen poliisivaltioon. EU:n ihmisoikeustuomioistuin tekee langettavia päätöksiä Suomen kohdalla enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Perustuslaki ja sen henki ovat lähinnä vain vitsi poliitikoille, koska meillä ei ole poliittisesti riippumatonta elintä, kuten perustuslakituomioistuinta tms, joka valvoisi perustuslain täyttymistä. Epämääräisiä ja huonoja lakeja kirjoitetaan, lakeja, joita voidaan tulkita eri tavoin aina tarpeen mukaan. Oikeusistuinten rangaistuksien kovuuteen vaikuttavat spekulaatiot tekijöiden ajatuksista, eivätkä pelkästään faktat. Epämiellyttäviä (todenperäisiä) asioita ei enää saa sanoa, vaan niistä saa tuomion. Sananvapaus katoaa. Lain valvontaa ja ilmiantojärjestelmiä sälytetään kansan käytettäväksi. Kaikenlainen valvonta, kontrolli ja asioiden ohjaaminen sekä erilaiset rajoittavat lait ja kiellot lisääntyvät voimakkaasti.

Totatitaristiselle yhteiskunnalle on tyypillistä perustella lakeja ja kieltoja yhteisellä edulla, vaikka ne kaventavat yksilön oikeuksia.

Onko tämä meidän ja lastemme tulevaisuus?

 

Vapaa radikaali
Vieras

#11 Re: HERÄTKÄÄ!!!!

04.09.2010 14:50

#10: Pekka - HERÄTKÄÄ!!!! 

 Juuri näinhän se on. Laki ei ole kaikille sama kuten pitäisi. Antakaa nettivinkki, tehkää nimetön lastensuojeluilmoitus, soittakaa huumevihjepuhelimeen. Turvallisuutemme on uhattuna, terroristit vaanivat nurkan takana. Poliisi vaati puhelinkuuntelua ja se myönnettiin. Poliisi vaatii passeihin tarkoitettuja sormenjälkiä omaan käyttöönsä perustellen sitä vakavien rikosten selvittämisellä. Se tullaan antamaan heille eikä aikaakaan kun sitä käytetään ties mihin. Kansalaispoliisimummo löytää puistosta minigrip-pussin paikalta jossa on nähnyt edellisenä iltana mielestään epäilyttäviä ihmisiä. Käyttäytyivät sikäli omituisesti etteivät olleet humalassa kuten suomalaiset nuoret yleensä. Mummoa pelotti ohi kulkiessaan. Hörhöistä on ollut paljon juttua lehdissä. Mummon löytämä minigrip haisee kummalliselta ja vähän vihreää on jäänyt pussin kulmiin. Mummo poimii sen varovasti hansikas kädessä ja toimittaa poliisille. Poliisi löytää pussista 18-vuotiaan opiskelijan sormenjäljen. Hän on tullut maaseudulta opiskelun takia eikä tunne poliisin käytäntöjä. Poliisi tunkeutuu hänen asuntoonsa ja kääntää kaiken ympäri. Löytyy piippu josta kannabistesteri näyttää positiivista. Seurauksena on sakkotuomio ja asunnottomuus koska opiskelija sai häädön poliisien takia. Hän joutuu muuttamaan takaisin vanhempiensa luo ja jättämään opiskelut sikseen. Ajokiellon uhalla hän joutuu käymään 6 kuukautta huumeseuloissa.

Entäs Nokia, vaadittiin uhkaillen ja painostaen lex nokiaa joka tulikin. Hallitusta vietiin kuin litran mittaa. Ydinvoimayhtiöt lobbasivat läpihuutona luvat uusille voimaloille Suomeen kansan tahdon vastaisesti. Kehitysmaissa voidaan toimia niin. Rahalla saa rakentaa mitä vaan, jos se ei ole kannattavaa, tehdään sitten vientiin kuten ydinsähkö tulee menemään. Vaikka pilkkahinnalla kunhan saadaan Kataisen ja Pekkarisen tahto menemään läpi. Google tulee Suomeen koska lainsäädäntömme on retuperällä. Google on tunnettu siitä että se tekee rahaa urkinnalla. On rahanarvoista tietoa mitä kulutat ja miten elät, sen perusteella luodaan kohdemainontaa ja roskapostia. Sähköpostit tallennetaan ja jos sanasuodatin löytää niistä mitään epäilyttävää, ne menevät suojelupoliisiin eivätkä toki korvauksetta. Nettihaut tallennetaan kahdeksi vuodeksi, en tiedä onko tätä missään muualla kuin Suomessa. Ehkä Kiinassa on.

Kyllä tästä on tullut poliisivaltio. Oikeusvaltiosta ei voi enää puhua. Kun viranomaiset ottavat roolin jossa vaikuttavat lainsäädäntöön ja oikeudessa voidaan tuomita miten sattuu (raiskaus on lievä kun tekijä on poliisi tai kiitettävä työtodistus löytyy), ollaan tultu tilanteeseen joka on erittäin räjähdysherkkä. Vihamielisyyttä on ilmassa. Urkinnan takia on vain vaikea saada organisoitua mitään. Niinpä saattaa käydä siten että rähinä lähtee käyntiin eräänä päivänä eikä sitä voi hallita kukaan. Kansanjoukot ovat vihaisia eikä heillä ole johtajia joka hillitsisi vihaa. Ei ihmisiä voi loputtomiin alistaa. Kapinan tulisi kohdistua nykyisiin lainsäätäjiin siten että heidät vangittaisiin, osa vapautettaisiin, osa ei. Tuomarit vangittaisiin ja poliisipäälliköt. Sotilasviranomaiset jokaista myöten, kaikki vänrikistä kenraaliin. Sitten heidät tuomittaisiin joko vapauttaen tai vankeuteen. Pahimmat omaneduntavoittelijat voitaisiin hirttää mutta mielummin ei tapettaisi ketään. Tappamistahan siitä tulee kun ei saada organisoitua, valita johtajia ja suunnitella. Tarvitaan vain yksi pieni asia joka saa tuon rähinän leimahtamaan. Puhunko minä nyt aivan hulluja vai ovatko muutkin huomanneet tilanteen olevan tuo?

Ñýÿmí Âñóñýÿmí
Vieras

#12

15.09.2010 05:11

Kävin vaan katsomassa nimimäärää. Lupasin tuossa edellä että jos sata nimeä tulee niin siivoilen trollit pois ja jos tuhat niin menee tasavallan presidentille ja jokaiselle kansanedustajalle ilmiselvät röllit poistettuna, satunnaisesti tarkastettuna ja se pitää.