Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia


Vieras

/ #49

09.09.2010 22:33

#20 Kyse on sukupuolineutraalista avioliitosta, ei sukupuolineutraaleista ihmisistä. Pitäisikö tämä suomentaa teille? Laki koskisi kaikkia ihmisiä sukupuoleen katsomatta, ei siis sukupuolettomia ihmisiä. Aika selkeää, eikö?
Et kai myöskään tosissasi vertaa homoutta ja lesboutta pedofiliaan? Kyse on sentään kahden aikuisen ihmisen välisestä, tasavertaisesta suhteesta.

#24 Wikipedia kertoo homoliittojen olevan sallittuja Argentiinassa, Belgiassa, Kanadassa, Islannissa, Hollannissa, Norjassa, Portugalissa, Etelä-Afrikassa, Espanjassa ja Ruotsissa sekä esim. joissakin USA:n osavaltioissa.

#27 Eivätkö sinusta homot ja lesbot voi olla uskovaisia ja haluta siksi kirkkohäät?

#32 Kyllä, meillä on Suomen lainsäädännössä rekisteröity parisuhde, mutta se ei tarjoa kaikkia samoja oikeuksia kuin avioliitto. Oikeutta adoptioon perheen ulkopuolelta ja oikeutta yhteiseen sukunimeen ei ole. Laki on siis syrjivä.

#42 "On tutkimuksin osoitettu, että taipumus usein juontaa alkunsa lasten hyväksikäytöstä, vanhemman henkilön houkuttelusta tai rahalla ostamisesta ja sen jälkeisestä painostuksesta."
Kerropa lisää näistä tutkimuksista.