Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Vieras
Vieras

/ #129 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä tarkoittaa tuo SN avioliitto?

12.09.2010 00:37

#127: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mitä tarkoittaa tuo SN avioliitto? ... Onko alkoholistiperhe normaali perheyhteisö ...

Tämän perustelun olen kuullut ennenkin, samoin yksinhuoltajaesimerkinkin. Molemmat ovat huonoja ja ontuvia jo lähtökohdiltaan. 

Jos jollain alkoholisoituneella heteroperheellä on lapsia, oikeuttaako se sitä, että jo lähtökohtaisesti voidaan antaa lapsia epänormaaliin perheyhteisöön, koska jollain alkoholi-heteroillakin niitä on ja kohtalo voisi narkkarien kanssa olla vielä paljon huonommin. Mielestäni ei vaan aina lähtökohtaisesti mahdollisimman normaaliin kotiin, missä on itsesikin paljon mainitsema "traditionaaliset" roolimallit.

Siitähän on tehty lukemattomia tutkimuksia,miten ihmiseen vaikuttaa jos hän joutuu elämään ilman äitiä tai isää. Kukaan ei varmaankaan kiistä tutkimusten tuloksia, että tällä on ihmiselle negatiivisia vaikutuksia ja että lapsi luonnostaan kaipaa ja tarvitsee sekä miehen että naisen mallia ja läsnäoloa. Mies ei täysin pysty tarjoamaan lapselle sitä  mitä nainen pystyy ja päinvastoin.  

Ihminen yleensä vierastaa (kammoaa) asioita, mitkä eivät ole luonnollisia. Tämä on ihmiseen sisäänrakennettu mekanismi. Tässä valossa ei ole ihme, että homopareja vierastetaan.

Ihminen varmaan jollain tavalla tottuu elämään mitä ihmeellisimmissä olosuhteissa ja saattaa sitä pitää normaalinakin, mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi lähtökohtaisesti lapselle hyvä ympäristö. Useimmat alkoholistienkin lapset rakastavat vanhempiaan ja jopa yrittävät puolustella heitä varsinkin ulkopuolisille.  Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pinnan alla ei kuohuisi ja näkyisi elämässä. Tässä asiassa varsinkin itse todella tiedän mistä puhun.