Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Ei homofobiaa
Vieras

/ #195 Re: hei kuulkaa

16.09.2010 10:20

#13: - hei kuulkaa

Avioliitto on Raamatun mukaan miehen ja naisen välinen. Siis samaa sukupuolta olevien liitto ei ole avioliitto, eikä heidän liittoaan siis voi siunata. Sellaisen solmimalla he asettuvat Jumalaa vastaan. Heillä on vapaus valita se tie ja meidän tulee hyväksyä heidät ihmisinä ja rakastaa heitä lähimmäisinämme emmekä itse ole sen parempia syntisiä. Mutta kaikkea ei pidä hyväksyä mitä lähimmäiset tekevät.

Lapsellista on sen sijaan sanoa, että "kun muutkin" ja "tämä on nykyaikaa". Vääryys ei muutu hyväksi sillä että miljoonat niin tekevät, eikä kaikki ole ihmiselle hyväksi mitä miljoonat muut tekevät. Vai mitä? "Miljoona kärpästä ei voi olla väärässä, siis syökää tekin p...aa!" Miksi muuten homoseksuaalit ja lesbot haluavat lapsia, jos kerran rakastavat samaa sukupuolta ja tietävät että niin ei tule lapsia luonnollisesti? Ja jos adoptoivat, niin haluavat kasvattaa lapsistaankin homoseksuaaleja jos se kerran on oikein? Vai?

Voihan olla että homoseksuaalisuus kehittyy itsestään eikä sitä aina opita, mutta miksi se on yhä lisääntymässä nyt kun sitä suositaan joka mediassa? Taitaa olla in?

Minusta tuntuu että homoseksuaalisuuden hyväksyntä alkoi siitä kun alettiin opettaa että ihmiset ovat eläimiä. Siispä otetaan oppia niistä?