Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

zygootti
Vieras

/ #81 Re: Mun mielestä...

28.09.2010 21:40

Niko: noin se pitäisikin mennä täydellisessä maailmassa.

Ikävä kyllä käytännössä se menee niin, että mitä pienempi palkka poliitikolla (tai virkamiehellä) on, sitä helpommin se on ostettavissa.

Kansanedustajien isot liksat ovat teoreettisesti turva sille, että he pysyvät puolueettomina. Se nyt on nähty taas tälläkin viikolla uutisissa, että ikävä kyllä totuus on jotain aivan muuta.

Ja jos kansanedustajille ei maksettaisi juuri mitään, sinne ei ns. duunareilla olisi mitään menemistä, ei tavallisella työmuurahaisella olisi varaa lähteä politiikkaan ketään edustamaan, kun oma ura jäisi katkolle ja asuntolainat kaatuisivat päälle. Palkattomaksi/pienipalkkaiseksi edustajaksi lähtisivät vain ne, joilla on jo omasta takaa rahaa niin että ranteita pakottaa. Ja senhän näkee sokea Reettakin, minkälainen 'kansan'edustus siitä tulisi...

Toki se menee niinkin päin, että mitä isommat liksat edustajilla, sitä enemmän ne virat kiinnostavat rahanahneita... mutta toistaiseksi tää meidän (näennäis-)demokratia on reiluin systeemi, mitä ollaan pystytty kehittämään =)