Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Jyri Viitala
Vieras

/ #92 Älytöntä

28.09.2010 21:54

Älytöntä että muka vähintään joka neljäs vuosi palkat laahaavat alakynnessä sitähän ei usko kukaan. Toivottavasti edes Perussuomalaiset saisivat jo kelkan kääntymään.

Eiköhän kansa ala saada jo tarpeekseen kytköksistä ja jääviyksistä tai niiden puuttumisista ja sitten vielä palkan korotuksista, ja vaikkei kaikilta kytköksiä ole esiin tullutkaan tulee muistaa että kuinka paljon väkeä meitä tavallista kansaa edustamaan on mennyt pelkän rahan voimalla ja se tavallinen kansa ja sitämyötä myös meidän edustus on vähintäänkin puuttunut.

Kahden lapsen yksinhuoltajana haluaisi saada enemmän ääntään kuuluvaksi ja puhua myös toistenkin pienten ihmisten puolesta, mutta kun elämä on täällä tässä ja nyt niin ei lasten vuoksikaan yritä kansanedustus tehtäviin ainakaan että antaahan ajan kulua vielä, mutta järki tuohon palkkapolitiikkaan pitäisi jo viimein saada joka alalla. Itse olen joskus ollut lähes raajarikkona töissä ja monet kerrat tehty korvauksetta, kiitoksena on ollut että työtäni tekee kaiketi halvempi mies tai oikeastaan useampikin, mutta eri miehen valitsemat joka minut aikoinaan töihin otti .. että luottamus on tärkeä asia se pitää ansaita siitä ei pidä maksaa se sopii niin uusiin toimitusjohtajiin niinkuin legiooneihinsakin kuin myös kandanedustajiin sekä ministereihin ym. päättävemmissä elimissä oleviin niin yksityisiin kuin yleisiinkin.

Työstä pitää maksaa ei tittelistä.