Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Hannu
Vieras

/ #100 Totta, mutta...

28.09.2010 22:01

Mielestäni on todella huonoa politiikkaa nostaa palkkojaan noin tuntuvasti tällaisena aika, jolloin maailmalla menee huonosti. Ikävältä tuntuu kun esim. teknologia teollisuudessa saatiin 1,5% korotukset. Se ei siihen 10,60¢/h (oma palkkani) paljoa tee lisää. Toivoisin että edustajat ymmärtäisivät perua tuollaisen kohtuuttoman korotuksen itseltään. Saakoot sen saman 1,5%.

Kuitenkin olisi myös hyvä, että ihmiset muutoinkin osallistuisivat poliittiseen keskuteluun. Ainakin muun kuin ahneuden pohjalta. Tarkoitan, että kyllä kansandeustajien työ on todella vaativaa jos sen ottaa tosissaan, kun varmasti suurin osa heistä tekeekin. Ehkä heitä voisi muistuttaa kohtuullisuudesta omien palkkojensa suhteen. Tosin on muistettava, että jos lähes kuka tahansa saisi päättää oman palkkansa, niin varmasti tapahtuisi ylilyöntejä.

Tosin en tiedä hyödyttääkö täällä kirjoituspalstalla asiasta purnaaminen mitään. Ehkä pitäisi osallistua (kansalaisena) ahkerammin politiikkaan, noin niinkuin päivittäin. Tosin meillä suomalaisilla usein vastarinta jää tänne keskustelupalstoille ja tupakkapaikoille...