VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

päässä vikaa

/ #545 Re: Järki hoi!

29.12.2011 23:09

#526: - Järki hoi!

Oletetaanpa, että saataisiin kaikki sudet pois Suomesta ja mielellään naapurimaistakin. Mitä sitten? Siis sen jälkeen?

Kaikki ilvekset ja ahmat, koska onnistuihan se susillakin ja samanlaisia petoja. Riittäisikö se? Vai lisätäänkö listaan ketut, supikoirat ja mäyrät? Tottakai.

Samalla voisi keskittyä vähentämään nolliin petolinnut, kuten haukat ja kotkat. Varikset ja siinä sivussa hanhet. Tosin joutsenet on kovin samanlaisia, joten nekin voisi mennä. Ja muut linnut, koska mitä sitä muitakaan rajoittamaan, jos rauhoitetutkin saa ampua. Riekot alas. Mitäs muuta?

No hirven perkuleet, niistähän on haittaa liikenteelle, ja hei- niiden takia kuolee enemmän ihmisiä kuin susien. Kaikki pois vaan. Samoin peurat.

Jäljelle jäisi vielä rotat, myyrät ja jänikset. No rotat ja myyrät on tuholaisia, joten poistetaan ne ensin ja sitten lahdataan jänikset ku ei enää ole suomen 300 000 metsästäjälle muuta...

Ymmärrän kyllä, että suomalaista P-E-L-O-T-T-A-A se kauhea susihukkanen, joka vaanii sitä omaa pientä kultamussukka metsästyskoiraa, mutta sitä en hitto vieköön ymmärrä, että samat ihmiset ovat TÄYSIN välinpitämättömiä ihmisiin kohdistuvaan väkivaltaan, tappohin yms.