Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

opiskelija 19.w
Vieras

/ #1255

01.10.2010 02:40

Haluaisin nähdä miten kansanedustaja selviytyy kuukauden pelkällä opintotuella. Nälkä ei ole mitenkään epätavallista. Varaa ei ole kuin yhteen ateriaan päivässä. Illat sitten korkeintaan nuudeleita ja vettä. Ei ole varaa käydä lääkärissä, hammaslääkärissä, parturilla saati ostoksilla. Ei pysty ostamaan vaatteita puhumattakaan nyt koulukirjoista. Muutama kymmenen euroa lisää kuukaudessa olisi jo suuri apu sekin. Itselläni epäillään syöpää, mutta ei ole varaa mennä yksityiselle tutkimuksiin, niin että tässä odotellaan tutkimusjonossa hirveä pelko takaraivossa.
Ei kenelläkään ole voimavaroja käydä töissä, jos on koululla päivittäin 8-12 tuntia ja siihen vielä tentteihin lukemiset ja harrastukset päälle. Ei silti että olisi varaa harrastaa mitään hintavaa.

Miten te kansanedustajat nukutte öisin? Ettekö välitä yhtään kansalaisista, joita teidän pitäisi edustaa? Tässä on nyt kyllä viety ainakin minulta kaikki usko teihin kahteensataan.

Aikaisempaan kommenttiin, jossa sanottiin, että nyt on kyse kateudesta eikä mistään muusta. Et voisi enempää olla väärässä. Nyt on kyse siitä kuinka epäreilua tämä on normaalia kunnon kansalaista kohtaan. Olisi pitänyt ruveta nuorisorikolliseksi silloin alaikäisenä. Ne kun saavat melkein kaksinkertaisesti sen määrän, mitä lainkuuliaiset, korkeasti itseään kouluttavat nuoret. Palkitaan siitä, että on ollut/on yhä rikollinen.