Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Vieras
Vieras

/ #1535 Re: Hyvä suomalainen

04.10.2010 18:07

#1532: Lilja Ahlroth - Hyvä suomalainen

Eipä se taida olla sen kummallisempaa kehtaamista kuin kaikki ne palkankorotukset jotka ovat ylihinnoitelleet suomalaiset työntekijät ulos maailmanmarkkinoilta ja tässä pelissä nimenomaan saastaiset raadonsyöjät ovat ne jotka perivät maan.

Suomen kansan pitäisi löytää yhteinen sielu ja tavoite, oppia olemaan olemassa yhdessä. Nyt sellaista ei ole, vaan jokainen vetää vain omaa köyttään.

Mentaliteetti suomessa on seuraava:

Haluatteko laihtua? - JOO!!!!!!

Haluatteko suklaata? - JOO!!!!!!

 

Eli haluamme kansana monenlaisia asioita muttemme sitoudu mihinkään tai hyväksy asioista väistämättä koituvia seurauksia tai sitoudu niihin tarpeisiin jotka ovat välittömien halujemme ulkopuolella.

En ole nähnyt edes kansan keskuudessa vaikkapa asiallista keskustelua siitä kuinka realistisin toimin esim. työttömyyttä alettaisiin hoitamaan. Tämä johtuu siitä että ainoat keinot oikeasti puuttua asioihin itseasiassa ovat kalliita nykyisille veronmaksajille. Tahtoa hoitaa asioita ei ole kansan keskuudessa, miksi odotatte että silloin kansanedustajatkaan siihen pystyvät tai ryhtyvät jos tietävät että kansa ei hyväksy kuitenkaan rankkoja - mutta toimiva - linjauksia?

Kasvakaapa aikuisiksi.