Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Pelle (miljoona)
Vieras

/ #1883 KYLLÄ KANSA MAKSAA

07.10.2010 17:13

Miksi meidän, siis kansan ylipäätään pitää sietää näiden rikollisten ja suur-huijareiden istumista eduskunnassa, pahimpina tapauksina kokoomuksen ja Turun suuri poika Ilkka Kanerva, hänhän on joka sektorilla mitaten eduskunnan suurimpia huijareita, eikä yhtään kyllä jää jälkeen entinen, ja huomatkaa pääministeri vielä, Matti Vanhanen lautakasoineen, mies on vasta vähän yli 40v ja muisti pätkii pahemmin kuin 90 vuotiailla vanhuksilla ja eipä taitane nykyisen pääministeri Mari kiviniemen paperitkaan ihan puhtaat olla, sitten edelleen keskustapuolueen Antti Kaikkonen, hänenkin kohdallaan on jotain epäselvyyksiä, perussuomalaisten Tony Halme napsi jotain pillereitä eduskunnassa, vihreiden Ville Niinistö sopisi taas paremmin kokoomukseen kuin vihreisiin, täysin äärioikeistolainen hemmo, siis, siis...odottakaas jos kepun Paavo Väyrynen on sieltä eduskunnan rehellisimmästä päästä niin ei eduskunta ja siellä istuvat huijarit, oman edun tavoittelijat kovin suurta arvosanaa saa.
Suomen eduskunnasta saisi todellisuuteen pohjautuvan elokuvan eli dokumentin, jonka nimeksi tulisi... BADAMMM!! PUHALLUS.
Elokuva kertoisi totuudenmukaisesti siitä kuinka pienituloisten eläkeläisten, työttömien, duunareiden ja leipäjonoissa seisoskelevien ihmisraasujen rahat puhalletaan eli kansantajuisesti ilmaistuna varastetaan eduskunnan ja muiden herran retaleiden toimesta.