Koirakuiskaaja Cesar Millan pois TV:stä

vain 20v usean terrierin kanssa
Vieras

/ #97 Koira on koira

19.10.2010 17:26

Koira on Aina koira, polveutuu sudesta ja elää laumoissa. Lauma muodostuu ihmisistä ja mahdollisista muista koirista/eläimistä. MUTTA laumassa pitää aina olla johtaja ja koskaan, EI KOSKAAN se voi olla koira, jos ihminen ei sitä osaa olla koira kyllä ottaa valta-aseman ja silloin ollaan vaikeuksissa. Eikä se sitä valtaa luovuta, jos ihminen ei sitä ansaitse. Sitä Cesar Millan yrittää opettaa ihmisille, se valta vaan on otettava koiralta ja pudotettava se laumassa ihmisen alapuolelle. Olen vuosia seurannut kyseistä ohjelmaa, eikä yhdessäkään ohjelmassa ole käytetty fyysistä väkivaltaa koiriin.
Eikö teillä adressin alulle panijoilla ja siihen nimensä kirjoittaneilla ole muuta tekemistä, lähtekää kiertämään ympäri Suomea ja lopettakaa tänäpäivänäkin vielä rehottava eläinrääkkäys, pentutehtailu ja eläinten heitteillejättö. Hankkikaa elämä!!!
TV:sta tulee lähes 20 tuntia kymmeniltä kanavilta täyttä p..., mutta niitä kun ei ole pakko katsoa, hei haloo, ettekö osaa käyttää kaukosäädintä ja vaihtaa kanavaa. ja voihan sen sulkeakin.