Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Ilmeisesti palan helvetissä mutta onpahan ainakin ne ihmiset mukana joita rakastan
Vieras

/ #456 Re: Re: personal jesus

22.10.2010 19:09

#448: JesusFreak - Re: personal jesus

"Ja vaikka valtiolle väännettäisiinkin oikeus "vihkiä avioliittoon", mitä se lopulta tarkoittaisikaan, niin luultavasti useat samaa sukupuolta olevat parit haluaisivat kuitenkin "oikeaan" avioliittoon, kirkon vihkimään. Paikattaisiin tätä ymmärryksen vuotavaa haavaa laastarilla."

Kannattaisi varmaan ottaa asioista selvää ennen ku aukoo täällä päätään. Valtiolla on yhtäläinen oikeus vihkiä avioliittoon kuin kirkollakin.. Kirjoittaja ei liene koskaan kuullut siviilivihkimisestä maistraatissa. Mitä lie kuvitellut kirkkoon kuulumattomista pareista. Tätä samaa oikeutta ne homotkin haluaa. Juridista sopimusta joka takaa valtion silmissä samat oikeudet kuin muillakin pysyvässä parisuhteessa elävillä.

Kuvittelin että voisin joskus olla osa seurakuntaa mutta tämän "homokeskustelun" jälkeen pysyn kaukana enkä todellakaan halua mitää kirkkohäitä.. oksettaa koko pytinki kaikkien ahdasmielisten jäsentensä kanssa.. Surettaa lähinnä niiden ihmisten puolesta jotka haluavat että Usko ja Toivo voi sisältää myös sen rakkauden...