Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Eunukki
Vieras

#451 Sudenpentujen käsikirja:

22.10.2010 01:22


" He solmivat sitten keskenään liiton Herran edessä. Daavid jäi Horesaan, mutta Jonatan palasi kotiinsa. "

Transu
Vieras

#452 Mites ..

22.10.2010 03:27


.. kun minä olen transversiitti .. onko se ihan OK?
Vieras
Vieras

#453 Re: Mites ..

22.10.2010 10:42

#452: Transu - Mites ..  

 Vai transversiitti? Mun käsittääkseni transvestiitit ei edes käytä enää sitä sanaa. Mutta jos olet uskovainen joka kysyy onko oikein olla transsukupuolinen tms. niin kyllä, se on ihan ok.

Vieras
Vieras

#454 Re: Sallitaanko kaikki?

22.10.2010 10:49

#450: Jokuraja - Sallitaanko kaikki? 

 Pornoa ei voi ruveta esittämään arki-iltaisin koska siitä on haittaa lasten kehitykselle, tutkitusti. Ja juu, kaikkea ei voi sallia. Sellaista ei voi sallia josta on haittaa ja sellaisen voi joka  ei haittaa ketään. Homous ei haittaa ketään, tutkitusti. Joten homouden voi sallia.

Eikö teitä uskovaiset yhtään kylmää kun mietitte mitä kaikkia asioita on menneisyydessä vastustettu kiihkeästi raamatun perusteella. Naisten äänioikeutta, orjien vapauttamista jne. Missä nuo ihmiset nyt on jotka satavarmasti uskoivat että kaikki menee helvettiin ja maailma tuhoutuu, jos naiset saavat äänioikeuden? Ovatko he nyt helvetissä vai taivaassa? Mihin kohtaan historiassa itse haluaisitte sijoittaa suurimman moraalin kukoistuksen? Miten voitte olla varmoja että juuri tänään on se päivä kun kaikki on hienosti eikä ole varaa kehittyä parempaan? Miksi raja laitetaan siihen, missä täysin harmiton ihmisryhmä oikeasti jää kärsimään? Kyllä se oikea raja tulee aikanaan vastaan esim. pedofilian kohdalla, koska pedofilia on lapselle äärimmäisen tuhoisaa.

suomi jees
Vieras

#455

22.10.2010 11:33

ei suomeen tarvita homoja. homous on sairaus siinä missä liikalihavuus. hoitoon!
Ilmeisesti palan helvetissä mutta onpahan ainakin ne ihmiset mukana joita rakastan
Vieras

#456 Re: Re: personal jesus

22.10.2010 19:09

#448: JesusFreak - Re: personal jesus

"Ja vaikka valtiolle väännettäisiinkin oikeus "vihkiä avioliittoon", mitä se lopulta tarkoittaisikaan, niin luultavasti useat samaa sukupuolta olevat parit haluaisivat kuitenkin "oikeaan" avioliittoon, kirkon vihkimään. Paikattaisiin tätä ymmärryksen vuotavaa haavaa laastarilla."

Kannattaisi varmaan ottaa asioista selvää ennen ku aukoo täällä päätään. Valtiolla on yhtäläinen oikeus vihkiä avioliittoon kuin kirkollakin.. Kirjoittaja ei liene koskaan kuullut siviilivihkimisestä maistraatissa. Mitä lie kuvitellut kirkkoon kuulumattomista pareista. Tätä samaa oikeutta ne homotkin haluaa. Juridista sopimusta joka takaa valtion silmissä samat oikeudet kuin muillakin pysyvässä parisuhteessa elävillä.

Kuvittelin että voisin joskus olla osa seurakuntaa mutta tämän "homokeskustelun" jälkeen pysyn kaukana enkä todellakaan halua mitää kirkkohäitä.. oksettaa koko pytinki kaikkien ahdasmielisten jäsentensä kanssa.. Surettaa lähinnä niiden ihmisten puolesta jotka haluavat että Usko ja Toivo voi sisältää myös sen rakkauden...

88
Vieras

#457 Re: hei kuulkaa

22.10.2010 21:27

#13: - hei kuulkaa

Hei! Valitettavasti sinun uskomuksillasi ei ole väliä....muille kuin itsellesi."En usko, että jumala tai joku muu yliluonnollinen palvonnan kohde haluaisi, että ihmiset kinastelevat turhaan siitä, mitä toiset tuntevat toisiaan kohtaan ja ketä he rakastavat, kenen kanssa he haluavat sitoutua ym."

Lauseesi kuulostaa siltä, ettet usko mihinkään. Tässä kohtaa ajatuksemme eroavat.

Sinun on varmasti yhtä vaikea ymmärtää minun kantaani kuin minun sinun..Kyse ei ole siitä että leikkisin Jumalaa, minulla ei ole edellytyksiä siihen :) vaan siitä mikä on minun mielestäni ja raamatun mukaan oikein, ja haluan omalta osaltani demokratian periaatteiden  mukaan siihen vaikuuttaa, että niin tulee tapahtumaan..

Vieras
Vieras

#458 Re: Re: Sallitaanko kaikki?

22.10.2010 21:29

toivottavasti raja tulee edes silloin vastaan...
Nyt se raja on siinä.En olisi varma asiasta enää 30 vuoden päästä..

Vieras

#459 Jees

23.10.2010 00:05

Henkilö, joka levittää lausuntoja, joissa homoseksuaalisuutta väitetään synniksi, voidaan tuomita kiihotuksesta kansanryhmää vastaan kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Jos rikkomus katsottaisiin vähäiseksi tai kansanedustaja suostuisi perumaan puheitaan, hän voisi selviytyä pelkillä sakoilla tai ehtoollisella.
tuttu
Vieras

#460 Yks juttu

23.10.2010 01:48


"Vaikka minulla olisi profetoimisen lahja, vaikka tuntisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin siirtää vuoria, mutta minulta puuttuisi rakkaus, en olisi mitään. En edes sateenkaarihallitus"
Vieras
Vieras

#461 Jos ei ole uskoa, sitä vain ei ole silloin.

23.10.2010 09:15

#456: Kuvittelin että voisin joskus olla osa seurakuntaa mutta tämän "homokeskustelun" jälkeen pysyn kaukana enkä todellakaan halua mitää kirkkohäitä.. oksettaa koko pytinki kaikkien ahdasmielisten jäsentensä kanssa.. Surettaa lähinnä niiden ihmisten puolesta jotka haluavat että Usko ja Toivo voi sisältää myös sen rakkauden...

 Onko se sääli, kun koko maailma ei ole salattuja elämiä? Uskossa on hyvä elää ja elämällä on hyvä olla rajoja. Yliseksualisoitumista ei tarvitse kirkossa, kirkon tehtävä on suojella heikoimpia jäseniään, kuten TV kanavien tehtävä olisi pitää K15 lähetykset lasten katseluajan ulkopuolella. Siveettömyyttä TV kanavat eivät ole pitkään aikaan nähneet sinä, vaan seksuaalisuutta tarjotaan mielikuvitukseen monissa ohjelmissa kaikissa seksuaalisuuden muodoissa juuri silloin, kun lapset palaavat koulusta ja ovat saaneet läksynsä tehtyä.

Jos uskosi ei riitä, silloin se ei riitä.

Juttu
Vieras

#462 Re: Jos ei ole uskoa, sitä vain ei ole silloin.

23.10.2010 19:40

Vieras
Vieras

#463 Re: Jos ei ole uskoa, sitä vain ei ole silloin.

23.10.2010 22:39

#461: Vieras - Jos ei ole uskoa, sitä vain ei ole silloin.

"Onko se sääli, kun koko maailma ei ole salattuja elämiä? Uskossa on hyvä elää ja elämällä on hyvä olla rajoja. Yliseksualisoitumista ei tarvitse kirkossa, kirkon tehtävä on suojella heikoimpia jäseniään, kuten TV kanavien tehtävä olisi pitää K15 lähetykset lasten katseluajan ulkopuolella. Siveettömyyttä TV kanavat eivät ole pitkään aikaan nähneet sinä, vaan seksuaalisuutta tarjotaan mielikuvitukseen monissa ohjelmissa kaikissa seksuaalisuuden muodoissa juuri silloin, kun lapset palaavat koulusta ja ovat saaneet läksynsä tehtyä."

Oletko koskaan kuullut että totuus on tarua ihmeellisempää :P Salatut elämät on mitä on ja se mitä TV:stä tulee ja mitä lasten annetaan katsoa ei ole TV-yhtiöiden vastuulla vaan mielestäni vanhempien.. Se kylläkin valmistaa siihen mitä oikeassa maailmassa tulee kohtamaan ja mielestäni parasta olisi antaa katsella mutta sen jälkeen puhua siitä mitä on nähty.. Olisi se sitten syntiä tai ei. JA MITÄ tohon uskoon tulee ni ei kyllä riitä enää tämän jälkeen, nimittäin usko kristittyjen lähimmäisen rakkauteen.. ilmeisesti koskettaa vain seurakuntaan kuuluvia ja näennäisesti puhtoisesti eläviä.

Vieras
Vieras

#464 Re: Re: Jos ei ole uskoa, sitä vain ei ole silloin.

24.10.2010 00:01

#463: Salatut elämät on mitä on ja se mitä TV:stä tulee ja mitä lasten annetaan katsoa ei ole TV-yhtiöiden vastuulla vaan mielestäni vanhempien..

Vanhempien tulee katsoa perään. Ihanteellista olisi, kun vanhemmat olisivat kotona, mutta suurella osalla on töitä ja kun koulut säästää iltapäiväkerhotoiminnasta, on lapsia TV:n ääressä.

Emme elä ihanneyhteiskunnassa ja lasten on kasvettava tässä ympäristössä jonka luomme. Nyt näyttää, että kirkkokin haluaa seksualisoitua. Ehkä kohta säilyttääkseen jäsenensä löytyy jostain Helsingin seurakunnasta parinvaihtoilta, jossa pappi neuvoo kuinka se on eettisesti oikein. Nuorten toimintaan lähdetään varmaan ottamaan mallia sinkkujärjestöiltä. Voi kyllä ne on vanhoillisia ja fundamentalisteja, jotka eivät ymmärrä tätä muuttuvaa kirkkoa. Ehkä tuon jälkeen palaan kirkkoon, kun joku huomaa SM messussa, että Raamattu on Jumalan sana ja synnyttää uuden aallon.

Pysyn kirkossa, koska en usko pohjanoteerauksen etenevän kirkon ylimmältä tasolta, vaan piispatkin palautetaan ruotuun. Jos niin ei käy, pitää etsiä seurakunta, jossa Pyhä Henki edelleen vaikuttaa. Onko anglikaaneja Suomessa?

PS. En olisi uskonut, että vielä tulee päivä, jolloin piispa on mukana kirkkojärjestystä vastustavassa mielenosoituksessa homojen kera. Kylteistä päätellen joitain foobikoita ajavat ulos kirkosta. Itse poden kovaa hedonistipiispafobiaa, eli koskee varmasti minuakin.


Vieras

#465

24.10.2010 10:43

88,

En todellakaan ole koskaan ajatellutkaan, että omalla mielipiteelläni tai uskomuksellani olisi vaikutusta teidän mielipiteisiin, kuten ei teilläkään ole minun mielipiteeseni vaikutusta. Omasta uskomuksestani en kauhean mielelläni puhu, koska en itsekään tässä vaiheessa oikein tiedä mihin uskon. Uskon kaikkeen hyvään, rakkauteen, oikeudenmukaisuuteen ym, jota ohjaa jokin korkeampi voima. En vain tiedä mikä, ainakaan vielä.

Ajattelen asioita sen verran tunnepohjalta ja luotan vaistooni oikeasta ja väärästä. En ole oikeastaan koskaan uskonut kristinuskoon. Kaikesta rakkaudesta puhuminen ja toisen kohteluun perustuvista ohjeista olen saanut irti eniten. En kuitenkaan pitäisi Raamattua oppaanani, koska no se on loppujen lopuksi vain kirja. Ajattelen mieluummin omilla aivoillani, otan asioista selvää ja teen päätöksiä sitten näiden tuntemuksien pohjalta, mutta en voisi sanoa sitäkään ettenkö uskoisi johonkin.

Teidän kannan kyllä ymmärrän, mutta itse en voisi yhtyä tähän mielipiteeseen, koska omasta mielestäni tärkeämpää on rakastaa ja etsiä itseään, kuin tuomita jotakin sellaista, mitä omasta mielestäni ei voi tuomita. Toisaalta, joku löytää itsensä tulkitsemalla Raamattua ja lukemalla ja noudattamalla sitä, toiset eivät ja se siitä.
Filosofian tohtori
Vieras

#466 Arvot kuntoon

24.10.2010 15:49

Raamattu on hyvin johdonmukainen ja selkeä avioliiton perusteissa. Se on yksinomaan miehen ja naisen välinen liitto. Mies ei voi koskaan olla miehen vaimo. Sekä Vanhan, että Uuden Testamentin todistus on yhtenevä tässä asiassa.

Vieras
Vieras

#467 Re: Outoa

26.10.2010 12:13

#27: Ihmettelevä - Outoa

Homous ja lesbous ovat syntiä Raamatun mukaan. siitä  ei pääse yli eikä ympäri. Se vaan on niin. papit ja muut, jotka luopuneet Raamatun sanan totuudesta, johtavat ihmisiä harhaan ja saavat siitä suuremman tuomion aikanaan kuin tavalliset tallaajat..

antti vaurio porista
Vieras

#468 homous ja lesbous eivät kunnioittamaan jumalaa

26.10.2010 13:52

RAAMATTU SANOO,ETTÄ MIES JA NAINEN ELI AATAMI JA EEVA OVAT SOPIVIA EHDOKKAIKSI AVIOPUOLEIKSI TOISIMAAN.LIIAN MYÖHEMMIN 2010 VUONNA ALKOI VAATIMAAN HYVÄKSYMÄÄN HOMOJA JA LESBOJA.SIIS SUSIRAPPIO KULKEE VAPAAMIELISTEN PAPPIEN KAAVUSSA,!!!!!!VAROKAA HEITÄ ELI SYNNINTEKIJÖINÄ.SAATANA HALUAA TUHOA KIRKKOA.
Luterilaane
Vieras

#469 Surettaa

26.10.2010 21:36


Surettaa seurata tätä homokeskustelua. Miksi väkisin väännetään, että jotkut vihaavat määrätynlaisia ihmisiä, kun kysymys on rakkaudesta. Kun joku/jotkut Raamattua lukeneet sanoo totuuden, eli sen mitä mieltä Jumala ko. asiasta on, niin eikö se juuri ole rakkautta lähimmäistä kohtaan, ei suinkaan vihaa. Emme voi määrätä kuinka toisten ihmisten pitäisi elää, mutta tehtävämme on kertoa, mitä jumala Sanassaan opettaa. Totuus tekee vapaaksi. Emme saa rakastaa ihmisiä helvettiin.

Suomea pidetään ns. kritittynä maana. Kristinusko perustuu Raamatun Sanaan ja siihen, että Jumala loi ihmisen.
Hän tuntee ihmisen paremmin kuin kukaan muu.
Raamatussa on elämänohjeita ihmisille. Siellä samassa luvussa (3.Moos.luku 18) kielletään jyrkästi sukurutsaus, insesti, huoruus, homous ja eläimeensekaantuminen, niitä pidetään samanvertaisina.
Tässä lyhenne:
Jae 7 “Isäsi häpyä ja äitisi häpyä älä paljasta. ...Älä paljasta sisaresi häpyä,... poikasi tyttären tai tyttäresi tyttären häpyä... äitipuolesi tyttären...tyttären, joka on sinun isällesi syntynyt; hän on sinun sisaresi. ....
Jakeesta 20: Älä makaa lähimmäisesi vaimon kanssa,...22 Älä makaa miehenpuolen kanssa, niinkuin naisen kanssa maataan; se on kauhistus.
23 Älä sekaannu mihinkään eläimeen, ettet siten itseäsi saastuttaisi. Älköönkä nainen tarjoutuko eläimelle pariutuaksensa sen kanssa; se on iljettävyys. ...24 Älkää saastuttako itseänne millään näistä.”

Lihan himo ja sen eri vääristymät (syystä tai toisesta johtuvat) ovat aina samoja. Ihminen pysyy aina smana, mutta onneksi myös Jumalan Sana.

Ohjeet eivät ole vain Vanhan liiton aikalaisille. Uudessa Testamentissa (Room. 1:26) varoitetaan: “Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.”

Raamatun sanan muuttajille on Raamatussa varoitus sen viimeisissä jakeissa. Ilmestyskirja 22:18-19 “Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.”
Lukekaa Raamattua ja ottakaa itse selvää.
Rakkaudella:
Luterilainen
Luterilaane
Vieras

#470 Hyvä saarna

26.10.2010 22:42


Oli hyvä saarna viime sunnuntaina YLEn kautta Johanneksenkirkosta. Asiaa puhui saarnaaja pastori Yrjö Ikonen. Kannattaa kuunnella. Tässä linkki: http://areena.yle.fi/audio/1384748
Luterilaane
Vieras

#471 Lisäys

26.10.2010 22:43

Edelliseen lisäys: Saarna alkaa kohdasta 25:28.
Vieras
Vieras

#472 Re: Kolmas sukupuoliko?

27.10.2010 14:10

#5: Hullummaks tää touhu vaan menee... - Kolmas sukupuoliko?

Totta puhuu Sana. Jumala ei tunne sukupuolineutraalia. Hän tuntee ja hyväksyy ja siunaa vain Miehen, Naisen ja Heidän Avioliittonsa.

uskomatota
Vieras

#473

28.10.2010 15:27

Onko oikeasti olemassa vielä ihmisiä, jotka uskovat että Raamattu on pysynyt muuttumattomana koko sen olemassaoloajan? Ihanko oikeasti joku luulee, että Raamatun sanaa ei ole muuteltu ihmisen toimesta mitenkään? Uskotteko kaiken muunkin lukemanne?

Homoseksuaalien mahdollisella avioliitolla ei tosiaan ole tekemistä kirkkohäiden ja kirkon siunauksen kanssa. Kirkko ja valtio pitäisi erottaa toisistaan selkeämmin, olemassa on kuitenkin avioliittolaki, joka on valtion, ei kirkon! Avioliitto on suurimmaksi osaksi juridinen sopimus, ja takaisi kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta samat oikeudet.

Lähimmäisenrakkaus, ihmisarvo? Tuntemattomia käsitteitä kenties...

Joku onkin hyvin sanonut, että ostoskeskuksia kirkko voi siunata, mutta ei toisiaan rakastavia ihmisiä, jos he sattuvat olemaan samaa sukupuolta. Seksuaalisuus-termin käyttämisestä huolimatta kysehän on loppujen lopuksi RAKKAUDESTA! Tiedän homoseksuaalisia pareja, jotka eivät edes harrasta seksiä, vaan elävät platonisessa suhteessa koska RAKASTAVAT toisiaan.

Itse olen ylempään voimaan jollain tavalla uskova hetero.
Vieras
Vieras

#474 Re: Mikä ihmeen sukupuolineutraali??

28.10.2010 18:37

#20: stefan stockhus - Mikä ihmeen sukupuolineutraali??

Sukupuolineutraalilla avioliitolla minun käsittääkseni puhutaan juurikin avioliitosta, ei ihmisestä. Olisiko sukupuoliriippumaton avioliitto parempi termi?

Absurdia yhdistää homous pedofiliaan; saman sukupuolen edustajan kanssa suhteessa olevaa henkilöä ei pakoteta suhteeseen, toisin kuin pedofiliassa mikä on likaisinta maailmassa.

Ei ymmärrä

#475

28.10.2010 18:45

No huh huh taas... Just näin... Suositaan vaan epätasa-arvoa ja edistetään homofobiaa ja muuta..Ei heru meikäläiseltä allekirjotusta...