VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Peikko

/ #2157 Sativasta satiainen

15.02.2012 10:16

Metsästyskoirien pito pitäisi lailla kieltää ja rajoittaa voimakkaasti kotieläinten pitoa ? Aseita vain viranomaisilla ?

Eläköön yksilön valinnanvapaus harrastusten osalta ja perustuslaillinen oikeus elinkeinonharjoittamiseen ! Eläköön Pohjois-Korean ja Kiinan totaliristinen, keskusjohtoinen yhteiskuntamalli !

Avohoito ei oikein näytä toimivan, kun tuollaisia päästellään. Ravintoaineiden puutos saa näköjään kirjoittamaan ihan mitä sattuu. Veikkaan, että huumausaineeseen viittaava nimimerkki asuu jossain eteläisen Suomen suuressa taajamassa ja vaalii luontoa suojelemalla kadun varrella kasvavaa lahoa lehmusta kaupungin keskustassa. Tämä yksilö ei selvästikään tiedä, mistä puhuu ja juuri sen takia kommentoi asiaa urbaanin asfalttisoturin koko arvovallalla. Passaa lukea, mitä edellissä kommenteissa on kirjoitettu niiden toimesta, joiden pihoissa ja kotikonnuilla susilaumat mellastavat. Mutta tämän sativa-yksilön ihanne taitaakin olla se, että ihmiset ovat pakkautuneina muutamaan suureen asutuskeskukseen ja syövät siellä ituja harrastavat tietokone- ja roolileikkejä, ettei vaan kellekään tule paha mieli.

SusiASIAsta on edellisissä kommenteissa oikeastaan kirjoitettu jo kaikki, mitä minulla siitä on sanottavaa.

Valitettavan hyvin on villeniinistöläisyys uponnut näihin sativoihin.