Uusi suuri Kouvola sinetöi Orilammen majan kohtaloa

Kehityksen kannalla
Vieras

/ #12 Sivusta seurannut

09.11.2010 08:15

Repoveden alueellahan on valtava potentiaali kehittää sinäänsä Kouvolan ei niin vetovoimaista matkailua. Tällä hetkellä ongelmana on se, että alueella ei ole tarpeeksi palvelutarjontaa (määrällisesti ja laadullisesti), huomioiden erilaisten ryhmien tarpeet. Eli siinä missä jonnekkin toiselle alueelle matkailija jättää enemmän euroja vierailessaan niin Repovedellä tämä on noin 20eur per vierailija. Johtuen pitkälti siitä, ettei majoitus- ja ravintolapalvelut vastaa täysin nykypäivän vaatimuksia, yhtään idyllistä Orilampea väheksymättä.

Kaupungin tapa hoitaa alueen kehittämästä on kuitenkin todella raadollinen. Miksei asiassa kuulla alueella jo toimia yrittäjiä ja mietitä yhdessä heidän kanssaan mahdollisia kehittämistoimia, jotka voisivat osaltaan tehdä alueesta vetovoimaisemman?

Mielivaltaisesti päätetään hieman salassa koko asia. Onko esim. paikallisessa mediassa ollut kirjoituksia aiheesta? Vai tuleekohan sinne uusi kiinalaisten luotsaama "hyvinvointikeskus", Käyräjokivarren riiston tytäryhtiöksi.

Sitten vielä ihmetellään mikä tässä alueessa on vikana:) Taitaa löytyä muutama perse vanhoista idyllisistä kasarmirakennuksista kuluttamassa Martelan mukavia istuimia.