Peliriippuvuus pois


Vieras

/ #5 Re: Ei yksin peliautomaatit

20.03.2012 21:11

#4: Maka66 - Ei yksin peliautomaatit

Olet oikeassa ja tähän haluan herättää ihmisiä ja päättäjiä tällä adressilla, laita linkkiä tutuillesi joilla ehkä samanlaista käyttäytymistä havainneet tuttavissaan tai perheessään, jos asiasta puhutaan niin aletaan huomaamaan kiinnittämään huomiota tuohon koukkuun joutuneisiin ihmisiin ja puuttumaan asiaan ennekuin kaikki on mennyt kankkulan kaivoon.

En tunne tuon riippuvuuden mekanisimia ja miten tuollainen riippuvuus yleensä ottaen on mahdollista mutta näemmä on.

itselleni asia paljastui liian myöhään, äitiäni näin aina pelikoneella kun kävin hänen asuinalueellani sijaitsevassa kaupassa ehkä noin parin viikoin välein, niin aina oli koneella, kun koputin olkapäälle ja morjenstin niin aina jokin selitys että, muutama euro jäi niin kokeilen tätä ja pelaan vain senttipokeria yms. ..selityksiä selityksiä, joskus jopa lainasi minulta rahaa ennen eläkken tuloa ja selitti että isän lääkkeet ja sairaalassa käynnit syöneet eläketulonsa.. hah jos olisin laskenut , tai päässyt näkemään tilinsä niin pieni osa oli nuo menoerät vaan käteisnostot automaateista ylittivät normaalit menot jopa meidän 5 henkisen asunto- ja autovelellisten menot ja tulot.. pelasi yli varojensa, mutta kun ei osannut tuota epäillä kun ei ollut tietoa tuostakaan "synnistä"

Ja en osannut tunnistaa oireita äitini käyttäytymisessä isäni sairastuessa Alzheimerin tautiin , oli aivan kuin kissa pistoksissa eli levoton kuin mikä ja tuskissaan, kaikki oli tuon peliriippuvuuden syytä kun ei päässyt pelaamaan.