Occupy / Torikokous Kokouksen Jatkuminen Sallittava

Simo ja kumppanit Vaatehuoneelta

/ #15 Harmaa hallinto avattava ja läpivalaistava

02.05.2012 10:22

Hyvä vain, että erilaiset näkökohdat kohtaavat. Aidosti ja kasvokkain.

Vain näin nykyisestä katsoja-/maksajademokratiasta on mahdollista päästä oikeaan osallistujademokratiaan. Toki perustyötä tietotaidon nostamiseksi on paljon edessä, mutta Torikokous/Occupy - tapahtumien ketju voi nousta tässä kohtaan ohitse muun muassa massiviisen MTV3:n kesäisen Porin Suomi Areenan.

Muun muassa nämä seuraavat lähihistoriamme solmukohdat tulee saada viimeinkin auki:

SUOMALAINEN VAALIPETOS – salaten ja valehdellen EU:hun
http://koti.mbnet.fi/jorjaa/nettikirja.php

Maksoiko valtio pankkien valuuttavelat 1990-luvulla?
http://www.promerit.net/2012/01/13008/

Halosen salaiset “konklaavit”?
http://www.promerit.net/2011/10/halosen-konklaavi/

Näiden perustietojen sulattamisen jälkeen; meistä itse kullakin; on helpompi miettiä sitä, onko epäkohtiin olemassa mitään ratkaisua minkään puolueapparaatin (kotimaisen tai ulkomaisen) tarjoamissa ismeissä vai olemmeko jo viimein valmiita ottamaan vastuun päättääjiemme tekemisten seuraamisesta ja avoimeen keskusteluyhteyden piiriin saattamisesta omiin käsiin?

Helpoitenhan se onnistuu kauniissa Suomen suvessa erilaisilla toreilla ja turuilla. Kunhan ollaan esittämässä tervetullutta yhteiskunnallista kritiikkiä, parannusehdotuksia reilun pelin hengessä. Ja kunhan elämänmyönteisen asenteen ja huumorin toisia kohdatessaan muistaa, niin yhteiset tapaamisetkin mukavammin luistaa.

Koko maailman ongelmia tuskin suomalaisina koskaan ratkaisemme, mutta jos pystymme omiamme ratkomaan, niin olemme aina vahvoilla. Euroopassa kuin maailmalla.