Ilotulitteet kiellettävä yksityishenkilöiltä

Tauno Kivistö
Vieras

/ #189 juu

29.11.2010 16:59

Onhan tähän vastattu jo monia kertoja samalla tavalla, mutta kun ottaa päähän tämä idioottien (mummot) höpötys. Ulkoiluttakaa sitä koiraa niinä 364 päivänä vuodesta ja silloin uutenavuotena vaikkapa päivällä! Veikkaampa, että jokainen teistä on joskus tukenut lapsityövoimaa esim. ostamalla nikeltä kengät yms.

Suomen lentoliikenne ei ole mitään maailman vilkkainta ja KOKO maailman raketit tuhlaavat enemmän kuin suomen lentoliikenne vuodessa. Ei ole mikään iso asia, joten älkää vedotko siihen idiootit. Ja mitä te haluatte meidän tekevän uutenavuotena jos ei saa raketteja ampua? Niitä onnettomuuksia rakettien takia tapahtuu HYVIN vähän verrattuna esim. liikenteeseen tai alkoholiin Suomessa.

Raketit eivät saastuta juuri ollenkaan. Ja mitä iloa on elämässä, jos kaikki hauskuus kielletään? Tietenkin se, että te saatanan mummelit ja muut tiukkapipot saatte istua koiranne kanssa juuri silloin uutenavuotena siellä puistonpenkillä, mutta varmaan silti joku känniporukka häiritsee teitä. Se on vain yksi vitun päivä vuodessa! Ja mitä te aina jaksatte valittaa siitä, että palokunnan pitää sammuttaa tulipaloja ja poliisien pitää partioida? EIKÖ SE OLE NIIDEN IHMISTEN TÖITÄ!

Jos et aja millään ajoneuvolla joka saastuttaa, kierrätät et käytä mitään vaatteita, jossa on käytetty tehdasta, lapsityövoimaa tai muuta saastuttavaa tai laitonta asiaa. Et asu talossa, koska nehän on tehty puusta ja muista luonnosta tulevista aineista ja et syö mitään eläimestä tulevaa niin voit tulla valittamaan, koska ne raketit on noihin verrattuna aika pieni asia. 

Rakettien ampuminen rahan haaskuuta?? Niin on myös telkkari, tietokone, kirjat ja kaikki muu ruoka paitsi se mitä tarvitsee elääkseen. Nämä asiat on tehty tuottamaan mielihyvää ja iloa ja eikö elämässä ole juuri siitä kysymys? Roskia siitä kyllä tulee mutta se on kerran vuodessa ja roskia tulee kyllä ihan kaikesta muustakin ympäri vuoden.

URPOOT!!