Maahanmuuttajien tuet

Justiina

/ #264 Käsitteet sekaisin

17.05.2012 20:45

Tässä keksutelussa ja adressissa on menneet puurot ja vellit sekaisin. Maahanmuuttaja on yleisnimeke, jonka alla on mm. pakolaisia, turvapaikanhakijoita, työn perässä maahan muuttavia, opiskelemaan tulevia jne. Ja vain kiintiöpakolaisten ja turvapaikanhakijoiden olemassaoloa tuetaan.

Viime vuonna Suomeen valittiin pakolaisleireiltä jne. äärioloista 750 kiintiöpakolaista. Ei kulosta tulvalta 5 miljoonaiseen väestöön verrattuna...

Ulkomailta tuleva opiskelija saa oleskeluluvan opiskelijastatuksella, jonka kesto on pääsääntöisesti alle vuoden, vaikka koulutuksen kesto olisi esim. 3 vuotta. Silloin hän ei saa kelan tukia: ei opintotukea, ei sosiaalitukea, ei opiskelija-asuntoa, eikä mitään muutakaan. Mutta häneltä vaaditaan oma yksityinen sairasvakuutus (halvin 250 e/ puoli vuotta) ja lisäksi hänellä täytyy olla tilillään 5000 euroa oleskelulupaa haettaessa ja uusittaessa + oma tai läheisen vakava vakuutus siitä, että hän pärjää näillä rahoilla.

Älkää luulko, että kaikki kenellä on ulkomaalainen nimi tai erivärinen iho, ovat niitä, joiden elämä maksettaisiin verovaroilla.