Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Vieras
Vieras

/ #550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sori nyt vaan mut..

06.12.2010 15:53

#548: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: sori nyt vaan mut.. Näihin kysymysten takana oleviin väittämiisi odotin tietenkin sinulta päteviä perusteluita/vastauksia. Mistä siis olisin voinut tietää, ettei samaan hengenvetoon esitetty uimahallikommenttisi ole vastaus kysymyksiisi? Voisitko siis nyt lopultakin esittää joitain perusteluita, mikäli näet samana homojen ja pedofiilien hyväksymisen?

 Jos itseäsi ei kiinnosta äänestää sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia, olemme samaa mieltä tämän otsikon alla. Jos halusi olla tällä palstalla on vain provosoida ja vääntää sisältöä siinä selvästi kirjoitetusta, voit sitä toki tehdä sananvapautesi nimissä. Jos et ymmärtänyt yhtään mitään kirjoittamastani sisällöstä, kannattaa mennä vaikka Suomen kielen kurssille. Yllättävän paljon kirjoitat ymmärtämättä yhtään mitä toisten viesteistä luet.

Eli lyhykäisesti vastauksena: Kokemuksiini pohjautuen en voi hyväksyä homoja, enkä pedofiilejakaan vanhemmiksi. Jos sinä et ymmärrä tuota lausetta, älä suotta lähetä jatkokysymystä. Toistaiseksi olet vain vahvistanut käsitystäni puolustaessasi uimahallihomoja rinnastaessasi heitä heteroihin. Itselläni olisi esittää jopa dokumentoitua oikeudenkäyntiaineistoa kokemuksieni vahvistukseksi, mutta pidän anonymiteettini tässä intiimissä aiheessa, joten en tee sitä.