KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kirsi
Vieras

/ #69 Naurettavaa argumentointia!!

08.12.2010 01:13

Miksi AINA joka ikiseen jäsenen (ja muunkin ihmisen) laittamaan eriävään mielipiteeseen tulee joka kerta vastaukseksi : Perustakaa oma yhdistys! Ja jos oikeen vielä jotain muuta saadaan sanottua, niin todetaan, että olet vallanhimoinen ja rahanahne riidankylväjä, jollet ole joka asiasta vähintään 200% aina samaa mieltä. Onko levy jäänyt päälle?!

Ei ole mitään järkeä alkaa perustamaan sataa yhditystä Tampereelle, vaan sen takia, ettei muutama hallituksen jäsen kestä ollenkaan kritiikkiä. Ehkäpä näiden muutaman diktatuuria kaipaavan pitäisi perustaa joku oma yhdistys keskenään ja antaa muitten keskittyä jatkamaan KKY:n toimintaa kissojen parissa?

Yhdistys kehittyisi ja toimisi parhaiten, jos siellä käydään avointa keskustelua kaiken ikäisten kanssa eikä salailla asioita, kuunnellaan toisia ja kehitetään ideoita yhdessä. Samalla kun vielä arvostetaan jokaisen panosta kissojen hyväksi, niin porukka jaksaakin auttaa kissoja ja vielä saa rauhassa nauttia vapaaehtoistyöstään.

Pirkanmaalla ja Suomessa toimivien yhdistyksien pitäisi toimia enemmän yhteistyössä keskenään ja näin ajaa kaikkien yhteistä asiaa eli eläinten asiaa.

MAALUSKUUSSA 2011 KAIKKI KKY:N VUOSIKOKOUKSEEN!!!! Siellä ei ole pakko tehdä mitään vasten tahtoaan, eikä tarvitse edes mielipidettään ääneen sanoa, vaan voi äänestää suljetusti lapulla hallituksen jäsenistä. Tärkeintä on saada porukkaa vuosikokoukseen, jotta saadaa toiminta muutettua avoimeksi ja suunnattua yhdistys taas keskittymään kissojen hyvinvointiin eikä ihmisten haukkumiseen. Ainoa pakko on olla jäsen päästäkseen vuosikokoukseen. Liittyä voi tammikuun alusta lähtien kky:n kotisivujen kautta tai käteisellä (tasarahalla) maksaa jäsenmaksun kokouksen alussa.