VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

-Ilse Lander-

/ #172 Katainen/Urpilainen Urpilainen/Katainen

04.07.2012 08:41

Ihan miten vaan, pelottava kaksikko joka vie maamme perikatoon. Meille oli rakennettu hyvinvointivaltio, meidän isovanehmpamme, toisille isoisovanhemmat, taistelivat henkensä edestä maamme meille ja saimme itsenäisen Suomen. Suomi nousi pikkuhiljaa kovalla työlla ja tuskan hiellä todella hyvinvoivaksi valtioksi, maailman parhaaksi paikaksi elää ja asua.
Sitten tuli EU,joka toi peräään euron ja maailaman suurin puhallus oli käynnistynyt. Nyt tämä parivaljakko siirtää rahamme tuonne suurimpaan puhallukseen, eikä kukaan voi mitään vai voiko?
Tämä kaksikko päättää/lopettaa kaiken yhdessä hetkessä. Tilanne nyt: eläkeläiset ovat taakka yhteiskunnallemme, juuri ne ihmiset jotka veroja maksamalla toteuttivat tämän hyvinvointivaltion jonka tämä kaksikko hetkessä kadotti. Työttömät muuttuvat orjiksi yhteiskunnassamme koska töitä ei ole. Kukaan ei tee mitään vaikka Nokia tulee katoamaan Suomesta kokonaan, teollisuutemme on jo viety täältä pois, työpaikkamme viedään pois. Kaikki tämä ja mitä vielä. Miksi ihmiset tappavat jälkeläisiään? Eihän eläimetkään tapa poikasiaan. Vai onko ainoa ratkaisu nykyään tappaa ja viedä kaikki rakkaat mukanaan, tosin yritän ymmärtää, eihän heidän lapsilleen jäisi kuin velkaa. Pahalta tuntuu ja tuskin ajatellaan näin pitkälle asioita, kun pää sairastuu, apua ei saa. He tai tuo kaksikko otti pois sen, mitä meille aikanaan työllä ja tuskalla rakennettiin. Olenko aivan idiootti koska annan tämmöisen tapahtua? Tosin enhän yksin voi tätä maata/maailmaa pelastaa mutta muutoksen voimme tehdä yhdessä ja kunnioitan kaikkia ihmisiä jotka ovat mukana tässä yhteisessä asiassa/yrityksessä saada aikaan muutos. Aderessin tekijälle, olet enkeli!