Puolueita kohdeltava tasa-arvoisesti

Jyri Suominen
Turku

/ #1 Vallan vahtikoirat

28.12.2010 11:59

Niinpä, pahalta näyttää jo nyt.
Moni toimittaja liittynee keskustan, sdp:n ja kokoomuksen toimiin, tai jäsenyys tms. tässä olisi jollekin tutkijalle hyvä väitöskirjan aihe :)

Olisi hyvä jos toimittajien sekä medioiden omistajien/hallituksen/jäsenistön puoluetausta selvitetään koko maassa.., eikö?

Joko kansa tajuaa miten politiikkaa tehdään?

Juuri tämänkin johdosta YLE on erotettava politiikasta, koska YLE on mukana politiikassa, joten uutisointi on poliittisesti puolueellista, tieto ei voi olla puolueetonta. koska YLE kuuluu poliittiseen päätöksentekojärjestelmään, olemalla osa kokonaisuutta.

Pelkona siis entisillä isoilla puolueilla on että eliitin vallan keskittymät pienenevät, jos valta lähtee isoita vanhoilta puolueilta pois.
-Hyvävelijärjestelmä kärsii
-Kansan tahdon vastaisesti tehdyt päätökset voisivat vähentyä
-jne."

Sama homma on oikeusjärjestelmämme kanssa, sekin on erotettava politiikasta, päivittäisiin rikoksiin järjestelmä toimii, jos taas on kyse muista aiheista, kansalainen ei voi saada oikeutta itselleen jos vastapuolella on jonkinlainen virkamies.
Eli kansalaiselle tapahtuu jonkinlainen oikeusmurha, hän ei voi saada oikeutta itselleen, koko oikeusjärjestelmä on "korruptoitunut".

Sinä joka et meinaa uskoa tätä väitettä, kuuntele linkin sisältö.

Professori Erkki Aurejärvi - Turhaan etsit oikeutta oikeudesta
http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg

 

Jyri Suominen, Turku

Muutos 2011 jäsen ja ehdolla ehdokkaaksi.