Yksikin lapsimurha on liikaa

Harri

/ #118 Mätä yhteiskunta

01.09.2012 09:15

Käsittämätöntä, ettei yhteiskunta puutu asioihin tarpeeksi ajoissa vaan yleensä sitten, kun ensin pitää tapahtua jotain. Näitä esimerkkejä on jo vuoden aikana aika monta siis aivan liikaa.

Toinen asia, mistä haluan esittää mielipiteeni on mielentilatutkimus, missä ei ole minkäänlaista järkeä. Tässäkin tapauksessa tyttöön on kohdistunut väkivaltaa jo monesti! Miksi siis pitäisi vielä käyttää yhteiskunnan varoja moiseen mielentilatutkimukseen. Kuolemantuomiokin olisi liian helppo ratkaisu kyseisille ihmisille. Tuollaiset ihmiset pitäisi tuomita samalla tavalla kärsien ja kituen, kuin tämä viaton tyttökin on joutunut kärsimyksensä kokemaan.

Tämä yhteiskunta Suomessa on muutenkin täysin MÄTÄ; rahaa syydetään maailmalle ja käytetään yhteiskunnan varoja järjettömiin asioihin, kuten aikanaan Ruandan presidentin oikeus käsittelyihin 5mij/€. Silläkin rahalla olisi jo saatu paljon helpotusta ja apua nuorten pahaan oloon! Ja tämä Ruandan presidentti tapaus on vain yksi älytön kohde.

Päättäjät herätkää jo vihdoin !!!!
Kuolemantuomio käytäntöön Suomeen rikollisia kohtaan. Mokomat mielentilatutkimukset eivät auta kuin rikoksentekijöitä ei uhreja.

Eikö olisi ensiarvoisen tärkeää, että oman maan asiat olisivat kaikilta osin kunnossa ennen, kuin rahaa syydetään maailmalle. (Vanhuksen, sotaveteraanit, lapset, nuoret ym. ym.)