Stop eläinsuojeluterrorismille.

ehdolla rauhan nobel palkinnolle
Vieras

/ #5 Paljon puhutuista maaseudun tukiaisista ei liene epäselvyyttä.

15.01.2011 00:57

Kaikki turvautuvat tavalla tai toisella erilaisiin tukiaisiin.On suuria palkkoja.Palkkatyöläiselle työantaja maksaa säännöllistä työajan palkkaa.Usein helpolla ansaittua.Koneella kaikki työ nykyisin tehdään ja ne ovat kalliita.
Palkkatyöläinen saa paljon erilaisia etuisuuksiakin.On sairasajan- palkka,isyyslomaa,äitiyslomaa,vuosilomaa jne.
Useimmat saavat asumistukea,myös erillään asuvat puolisot.Kodinhoito avustajat.
Eläke-edut.Eläkkeet ovat suuria.Kaikki on todella pienellä vaivalla saavutettua,että jää aikaa sitten kaikelle turhalle juoruilulle.
Tässä maassa maaseudun elämä,toimeentulo ja hyvinvointi siellä on jo pääsääntöisesti-,kaikella keinottelulla, veroilla,kukapaties milläkeinoin tuhottu.
Ahne talouden hoito on vienyt koko valtakunnan talouden rappiolle.Jokainen pyrkii syyttelemään toisiaa.Herrat käärineet aina ja aina kymmeniä miljoonia jakainen vuosi liiveihinsä.Putsanneen yritysten kassat ja ajaneet yritykset taloudellisiin vaikeuksiin.Tätä kaikkea on vauhdidettu suurilla yrityskaupoilla.Omistaja vaihtuu ja myyjä rikastuu sadoilla miljoonilla euroilla puhdasta rahaa.Aloitetaan aina alusta kerätä rahaa yritykselle ja maksaa uuden omistajan velkoja.Jos ei jakseta maksaa se kaatuu sitten pankkien syliin.Tarvitaan vakauttamis rahastoja,kansallista tukea ja kukapaties mitä kaikkea.
Ratkaisuna ongelmiin on tietysti korottaa veroja,mutta tyhjästä on paha nyhjästä.
Vihainen kansa.Miten se sitten suhtautuu asioihin; no mellakathan siitä seuraa ja sodat,niinkuin olemme saaneet kokea.On perustettava riisinhallinta joukkoja,lähetettävä miinalaiva Pohjanmaa, ja mentävä Natoon.