Stop eläinsuojeluterrorismille.

Alkutuottaja
Vieras

/ #20 Suurkapitalistille

17.01.2011 22:30

Mitäs näille sinun "sielunveljille" tehdään sen jälkeen kun maatalous on suomesta lopetettu? Maatalous tuotantosuunnasta riippumatta työllistää hyvin hyvin monia "aateveljiäsi". Kurjaa olisi kun nyt esimerkiksi liha,muna,maito jalostajat laittaisivat ovet kiinni ja työntekijät kilometritehtaalle. Entäs maatalouskoneiden valmistajat ja siellä työskentelevät suunittelijat,hitsarit, johto yms yms? Mitäs heille, jos suomesta poistettaisiin vaikka nyt aluksi 85% maatiloista, tuotantosuunnasta riippumatta. Kyllä kärry,äes,kylvinkone,kasvinsuojeluruiskut,,, yms yms markkinat tippuisi ja taas työntekijöitä kilometritehtaalle. Viennistä ei tässä asiassa ole pelastajaksi, koska esimerkiksi keski euroopassa kalusto on huomattavasti järeämpää ja kehittyneempää, eli ei "härmäläisillä" lähdetä sinne valloittelemaan yhtään mitään.
Tässä sinulle pohdittavaa. Uskon, että ammattisikin koskettaa jollain tavoin maataloutta. Ei näitä töitä kukaan halua "kaupunkilaisten" kiusaksi tehdä.
Sitäpäitsi "eu-tukiaiset maanviljelijöille" nimike antaa väärän kuvan tuista. Se pitäisi olla kuluttajalle kohdistuva elintarvike tuki, jolla pystytään pitämään sinulle ja sinun perheellesi suomalainen puhdas ruoka edullisena ja lähellä tuotettuna. Eikös vaan ollutkin joulupöydässä mukava ruokailla kun oli mitä lautaselle laittoi, toivottavasti arvostit sitä, se ei sinne kaupan hyllyllekkään tule automaattisesti tilaamalla, vaikka kuinka olisi kuljetustukia ja laivaustukia hyödynnetty. Hyvää alkanutta työviikkoa.
Terveisin: Alkutuottaja.