Ilotulitus ammattilaisten tehtäväksi

Karoliina

/ #19 onpa taas!

02.01.2013 07:39

"Tsissus sentään", suomessa on laki joka säätelee jätösten jättämistä yleisille ja hoidetuille paikoille, ja se tarkottaa ihan koirien jätöksistä raketteihin kaikkea. Kannattaa samalla kun perehdyt rakettien ampumista sääteleviin lakeihin tutustua myös suomen järjestyslakiin, siellä voi tulla kivoja uusia juttuja ilmi, joista on hyvä tietää :) ja halusinpa tuosta hihkaista samalla kun puhuin rakettien siivoamisesta, sillä tietyn tyyppiset asioista parjaajat vetoaa jossain vaiheessa aina myös siihen että joku oli jättäny kakan keräämättä talon nurkalta, niin voi hyvällä omalla tunnolla jättää omat kaikki uuden vuoden roskansa niille sijoilleen ;)

Ilotulitteiden vertaaminen autoiluun on ehkä vähän heikoilla jäällä, kukaan kun ei lennä raketilla vielä toistaiseksi töihin, vaan ne on ihan pelkkää viihdettä ilman hyötyä.

"puhtaamman ilman puolesta" ihan samoilla linjoilla :( Perheelliset ostaa mahdollisesti toisten lasten henkensäuhalla tekemiä ilotulitteita omille länkkärilapsilleen.. liian kallista iloa.