Ilotulitus ammattilaisten tehtäväksi

tyhmäksi?

/ #31 aivan

02.01.2013 22:32

#20 Noloa toimintaa/ oot ihan oikeessa, nää raketit mitä myydään uutena vuonna kaikki on ihan kissanpierui....ammattilaisten raketteja voisikin katella. ihan paras olis saada suomeen ulkomaalasen ammattilaisen omien raketteja kans kun suomen ammattilaisten raketit on vähän vaisuja verrattuna kiinan tai amerikkalaisten juhlissa olevat.

sinänsä lemmikkien omistajilla on koko vuosi aikaa totutella eläimet paukku ääniin vaikka epämieluisaa se on. rakettien ampuminen jatkuu varmaan vuosia viel, et kannattais vaan ostaa se paukku levy lemmikkiliikkeistä ja alkaa kouluttamaan.

ihmiset voisi sen verran tehä ja SIIVOTA raketit pois ja ampuu ENNEN KUIN alottaa juomaan, mihin hel...v...e....t..tiin ihmiset jättänyt järkensä??? mäkin ammuin kyl räkä kännissä 4 rakettii mitä ostin, mutta oli hirvee kiire kauemmas kun sytytin, sen verran itsesuojelu vaisto pelaa viel.

ihmiset tulevat näköjään tyhmemmiksi vuos vuodelta, ehkä se on vaan parempi et raketit poistetaan myynnistä jollei tajua ees pitää lapset kaukana kun raketti sytytetään.