Ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden toimiminen Suomessa estettävä. tehtävä lakipykälä, joka rajaa kaivosrikkauksien kaivamisoikeuden yksin Suomen valtiolle ja suomalaisille yksityistonttien omistajille

Vaaditaan että eduskunnan on viipymättä valmisteltava laki, joka estää ulkomaalaisten kaivosyhtiöiden toimimisen Suomessa. Lakipykälä, joka rajaa kaivosrikkauksien kaivamisoikeuden yksin Suomen valtiolle ja suomalaisille yksityistonttien omistajille.

 

EU on antanut ulkomaalaisille kaivosyhtiöille luvan tulla Suomen maaperälle harjoittamaan kaivos toimintaa korvauksetta. Tämän vuoksi vaaditaan ripeitä toimia eduskunnalta. Suomen maaperän rikkauksia ollaan ottamassa lähes korvauksetta ja maaperää tuhoamassa ilman korjaus velvoitetta. Näyttöä on jo runsaasti mitä kaivosteollisuudesta seuraa, esim. Saimaan läheisyydessä sijaisteva järvi joka on kuollut näiden kaivosjätteiden seurauksena, tämä uhkaa nyt Saimaata. Tämä Suomen luonnon tuhoaminen on estettävä. Eu:lla ei saa olla oikeutta poistaa Suomen itsemääräämis oikeutta omaan maaperään. Suomen laissa ei ole lakipykälää, joka määräisi eduskuntaa suostumaan toimiin, joka johtaa Suomen luonnon tuhoon tai ei ole Suomen kansan ja maan etu.

 

Lisä selvenny:

Ei olla estämässä kaivostoimintaa, vain ulkomaalaisten yhtiöiden omavaltainen toiminta Suomessa. Jotta voidaan varmistaa, että tehdään Suomen edun mukaisesti ja Suomikin hyötyy omasta maaperästä. Ja ettei yksityisten tonttien omistajien oikeuksia rikota ottamalla tontti tuosta vain kaivos toimintaan. Josta seuraa tontin arvon täysi romahdus ja kodin menetys. Tämä ei sulje pois sitä, ettei valtio voisi tehdä yhteistyötä ulkomaalaisen kaivosten kanssa. Takaa sen että toiminta tehdään Suomen etu edellä!

Tässä vielä erittäin laaja ja kattava tietopaketti. Mutta kuten tässäkin mainitaan, Ruotsissa on tämän suuntainen järjestelmä.

Maamme rikkaudet tapahtuma 23.09.2023 klo 10 - YouTube

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn sen, että Teea Salo näkee kaikki tällä lomakkeella antamani tiedot.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.


Annan suostumukseni siihen, että tällä lomakkeella antamiani tietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…