Uusi suora bussilinja Kruunuvuorenrantaan

Nykytila: Laajasalon länsiosista Herttoniemeen ja takaisin matkustavat asukkaat käyttävät bussilinjaa 84 päästäkseen töihin, kauppa-asioille ja kotiinsa. Asukkaiden joukossa on huomattava määrä lapsiperheitä ja bussi 84 on usein niin täynnä, että kaikki lastenvaunuilla varustetut eivät mahdu mukaan. Seuraavaa bussia saattaa joutua odottamaan jopa 20-40 minuuttia. Talvisaikaan odotus pienten lasten kanssa tapahtuu pakkasessa. Linjan 84 pääteaseman tienoille on viime aikoina muuttanut niin paljon uusia asukkaita, että HSL:n tarjoamien kulkuyhteyksien nykytila tekee uuden Kruunuvuorenrannan asukkaiden joukkoliikenteen käyttämisestä sietämätöntä.

Vaatimus: Me, uuden Kruunuvuorenrannan asukkaat, vaadimme viipymättä uuden suoran joukkoliikennelinjan perustamista Herttoniemi-Koirasaarentie-välille. Toteutettakoon se HSL:n tai muun vastaavaan, kuvailtuun palveluun kykenevän toimijan puolesta, Helsingin kaupungin myötävaikutuksella. Linja ei saa kulkea bussilinjan 89 reittiä Yliskylän ostoskeskuksen takaa, sillä tällöin matka-aika olisi yhtä pitkä kuin bussi 84:n kulkiessa nykyistä, Reiherintieltä kiertävää reittiä.

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista sivustollamme. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?