ADRESSI ISRAELIN JA JERUSALEMIN JAKAMISTA VASTAAN!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Räsäsen ajojahti on käsittämätön!

2020-03-27 17:06:22

Räsäsen ajojahti on käsittämätön

Valtakunnansyyttäjä on määrännyt kaksi uutta rikostutkintaa kansanedustaja Päivi Räsäselle (kd.) koskien hänen ns. homo-kommenttejaan Ruben Stillerin ja Maria Veitolan televisio-ohjelmissa.

Elämme nyt mielenkiitoisia, mutta samalla huolestuttavia aikoja.

Mielenkiintoisia siksi, mihin Suomi on menossa oikeusvaltiona ja mihin ahdasmielinen suhtautuminen Raamattuun lopulta johtaa. Samalla kristinuskoa vastaan hyökätään hyvinkin avoimesti.

JOS Suomessa alkaa saamaan syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan siitä kun lainaa kyseistä kirjaa, olemme perin erikoisessa tilanteessa.

Hämmentäväksi valtakunnansyyttäjän näkemyksen tekee se, että kansanryhmää vastaan kiihottaminen lisättiin rikoslakiin nykymuodossaan vasta vuonna 2011 ja vasta tällöin kiihottamisrikoksen vihaperusteeksi lisättiin seksuaalinen suuntautuminen.

Ongelmallista on, jos lainsäädäntö mahdollistaa tuomioiden jakamisen jopa 15 vuotta sitten julkaistuista mielipiteistä. Jos tällaista tulkintaa ryhdytään soveltamaan laajemminkin, suomalaisia odottaa melkoinen siivousoperaatio internetissä sekä historiallisen suuret kirjaroviot.

NYT valtakunnansyyttäjän toimet eivät vastaa tervettä oikeustajua. Asia on mielestäni järjetön ja käsittämätön.

Kyseisillä tutkintapyynnöillä ja niiden pohjalta käynnistetyillä rikostutkinnoilla pyritään rajoittamaan sanan- ja uskonnonvapautta sekä luomaan kristityille itsesensuurin ilmapiiriä. Kyseinen ajojahti vie sensuurin maailmaan, jota voisi verrata mm. Pohjois-Korean kaltaisiin systeemeihin.

Pelon ja vaientamisen kierteeseen ei tule kansamme eikä maamme suostua, se ei olisi enää Suomi.

Tapani Mäki
kaupunginvaltuutettu (ps.)
Jyväskylä

+

Liittyen eliseen viestiini:

Kansanedustajan rukouskutsu hermostutti eduskunnassa - toivoi kaikkien rukoilevan koronaviruksen vuoksi päivittäin kello 12 tiistai 24.03.2020 klo 21:04
Kristillisdemokraattien kansanedustajan Sari Tanuksen pyyntö rukoilla päivittäin jakaa kansanedustajia.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ca3f0c36-dd61-42ad-a9cc-7bfd8445daef

Suurin osa Eduskunnasta on sodomiittisukua eli Jeesus on hylännyt heidät!

https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/suomen-eduskunta-2019-2023-esivalta-on-jumalan-asettama/2400671833326306/

Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
Roomalaiset 1:18-32

Nykyisessä eduskunnassa:
17 mieskansanedustajaa ja 5 naiskansanedustajaa vastusti homolakia...

Roomalaiskirje:
9:29 Niinkuin Esaias myös on ennustanut: "Ellei Herra Sebaot olisi jättänyt meille siementä, niin meidän olisi käynyt niinkuin Sodoman, ja me olisimme tulleet Gomorran kaltaisiksi."

2.Pietarin kirje:
2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.

Juudaan kirje:
1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.


Isänmaan asialla - ryhmä

Kansanedustajan rukouskutsu hermostutti eduskunnassa!

2020-03-26 08:57:54

Kansanedustajan rukouskutsu hermostutti eduskunnassa - toivoi kaikkien rukoilevan koronaviruksen vuoksi päivittäin kello 12 tiistai 24.03.2020 klo 21:04 Kristillisdemokraattien kansanedustajan Sari Tanuksen pyyntö rukoilla päivittäin jakaa kansanedustajia.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ca3f0c36-dd61-42ad-a9cc-7bfd8445daef

Matteuksen evankeliumi: Matteus 6 Almut, rukous ja paasto
https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Matt.+6%3A1&rnd=1585212930664

6:1 "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.
6:2 Sentähden, kun annat ALMUJA, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:3 Vaan kun sinä ALMUA annat, älköön vasen kätesi tietäkö,
mitä oikea kätesi tekee,
6:4 että ALMUSI olisi SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

6:5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

6:7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
6:8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
6:9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa!
Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
6:10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi
myös maan päällä niinkuin taivaassa;
6:11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
6:12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
6:13 äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, [sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen].
6:14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

6:16 Ja kun PAASTOATTE, älkää olko synkännäköisiä niinkuin ulkokullatut; sillä he tekevät kasvonsa surkeiksi, että ihmiset näkisivät heidän PAASTOAVAN. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:17 Vaan kun sinä PAASTOAT, niin voitele pääsi ja pese kasvosi,
6:18 etteivät PAASTOAMISTASI näkisi ihmiset, vaan sinun Isäsi, joka on SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

Jesaja 45
15 Totisesti, sinä olet salattu Jumala, sinä Israelin Jumala, sinä Vapahtaja.
15 Totisesti sinä olet salattu Jumala, sinä Jumala, Israelin Vapahtaja.
15 Totisesti, sinä olet salannut itsesi, Jumala, sinä Israelin Jumala, Pelastaja! [Job 11:7; Room. 11:33]

Presidentti Kyösti Kallio:
https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939?u=55170

Jeesus rakastaa sinua - älä sulje silmiäsi sinua ympäröivältä todellisuudelta!
http://www.kotipetripaavola.com/jeesusrakastaasinuaalasuljesilmiasisinuaymparoivaltatodellisuudelta.html


Isänmaan asialla - ryhmä

Elämme suuren kriisin keskellä!

2020-03-22 14:57:33

Koronavirus on vakava uhka vanhuksille ja tietyistä sairauksista kärsiville ihmisille. 
https://www.youtube.com/watch?v=GSfUmeN7vg0
Elämme suuren kriisin keskellä. Videolla tuodaan esille sellaisia asioita koronavirukseen liittyen, että monet eivät tule uskomaan todeksi sitä mitä videolla kerrotaan. Koronavirus ja siihen liittyvät toimenpiteet ovat uuden maailmanjärjestyksen esivalmisteluja. Herran Jeesuksen opetuslasten pitää alkaa tekemään valmisteluja sydämessään kohtaamaan lopunajan haasteet ja uskomaan sekä luottamaan yksin Jumalaan uskon kautta Herrassa Jeesuksessa, uskoen Herraan Jeesukseen totuuden rakkaudessa. Olemme menossa kovaa vauhtia kohti Ilmestyskirjan lopunajan profetoiden täyttymistä. Ihmisen ainoa todellinen turva on Jumalassa. Nyt on aika pitää esillä pelastuksen evankeliumia sielujen pelastumiseksi Jumalan armosta. Herran Jeesuksen opetuslapsen turva on Jumalassa ja Jumala antaa sinulle levon ja rauhan myös tässä lopunajassa ja sen kriisien keskellä, jos sydämessäsi rakastat Herraa Jeesusta totuudessa.


Isänmaan asialla - ryhmä

Antikristus, Kristuksen vastustaja!

2020-03-21 19:27:05


SUOMEN USKONTOJOHTAJAT: KRIISIN KESKELLÄ TURVAMME ON KORKEIMMAN SUOJA -> Antikristus, KRISTUKSEN vastustaja 1. Johanneksen kirje 2:18-27 Joka kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään!
http://www.ekumenia.fi/etusivu/ajankohtaista_-_aktuellt/suomen_uskontojohtajat_kriisin_keskella_turvamme_on_korkeimman_suoja/?session=26090300

1.Johanneksen kirje: Antikristus, Kristuksen vastustaja
2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

2:19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.

2:20 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.

2:21 En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.

2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

2:23 Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.

2:24 Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä.

2:25 Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.

2:26 Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.

2:27 Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.

2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.

2:29 Jos tiedätte, että hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on hänestä syntynyt.

 

 

 

 


Isänmaan asialla - ryhmä

Tässä auttoi HERRA!? https://uusitie.com/suomen-historian-kovissa-paikoissa-ulospaasya-etsittiin-rukoillen/

2020-03-20 21:45:46

Päivi Räsäsen puhe.. Kannattaa kuunella : Täysistunto 18.3.2020 klo 14.20
https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/taysistunnot/taysistunto-27-2020?end=10922&start=10922&fbclid=IwAR0H9M5UTwN9yaenlA4IcdLPZjNCkhdCJ-1jPe8j5nHp2Yxy3xyaUz1a9_I 
+
Määritteleekö oikeuslaitos jatkossa, mitä mieltä Raamatun teksteistä saa olla?” AJANKOHTAISTA, USKONNONVAPAUS

Päivi Räsäsen rikostutkintaa seurannut varatuomari Marika Visakorpi pitää kestämättömänä ajatusta, että Raamattua saisi lukea muttei kommentoida. 18.3.2020 klo 13.15, Tuuli Korpela*
https://uusitie.com/maaritteleeko-oikeuslaitos-jatkossa-mita-mielta-raamatun-teksteista-saa-olla/
+

Päivi Räsänen: ”On ollut tunne, että onko tämä totta vai onko tämä unta”
PÄIVI RÄSÄNEN 17.03.2020 18:22 (päivitetty 18:22)herra!?https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/paivi-rasanen-on-ollut-tunne-etta-onko-tama-totta-vai-onko-tama-unta/ 
+

”Tässä auttoi Herra”
https://uusitie.com/suomen-historian-kovissa-paikoissa-ulospaasya-etsittiin-rukoillen/

18. joulukuuta Pelkosenniemen puolustukseen oli saatu jo muutaman tuhannen miehen joukot, ja jalkaväkirykmentti 40 aloitti tehtävänsä toteuttamisen ryhmittymällä vesisateessa. Samana iltana pakkanen alkoi kiristyä poikkeuksellisesti, aikalaisten arvioiden mukaan lähes 40 asteeseen. Pakkanen halvaannutti panssarivainut ja hyökkääjän sotilaat.

Samana päivänä tapahtui muutakin poikkeuksellista. Puna-armeijan taisteluosaston auton kuljettaja sai luodista osuman ja lyyhistyi auton äänitorven päälle.

– Presidentin puolison Jenni Haukion puhuessa Helsingin Tuomiokirkon edessä Suomalaisessa messussa elokuussa, Valtioneuvoston linnan yläpuolelle ilmestyi sateenkaari, Jumalan liiton merkki. Se oli viesti, että kansan yhteinen rukous maan puolesta on suloinen tuoksu Herran edessä. Kuva: Johanna Manner

 

 

Olli Seppänen

 • Työura ilmavoimien opettajana ja hävittäjälentäjänä.
 • Pelkästään MIG-lentoja yli 1000 tuntia.
 • Opistoupseeri, sotilasarvo kapteeni.
 • Ilmavoimista eläkkeelle vuonna 2002.
 • Kansan Raamattuseuran kouluttaja.
 • Neljä aikuista lasta ja kuusi lastenlasta.

 

– Mitä todennäköisimmin äänimerkki oli perääntymiskäsky, sillä äänimerkin jälkeen joen ylittäneet Neuvostoliiton joukot vetäytyivät ripeästi Savukosken kautta Saijan kohdalle saakka.

Pohjois-Suomessa näiden tapahtumien arvo halutaan muistaa. Raatteenportin museon vitriinissä säilytetään Kajaanin virallisen mittauspisteen lukemia joulukuulta 1939. Paperista näkee, että myös Kajaanissa, noin 350 kilometriä Pelkosenniemeä etelämpänä, lämpötila laski rajusti 18. joulukuuta lämpöasteista 20 pakkasasteeseen.

25 vuotta talvisodan päättymisen jälkeen Pelkosenniemelle pystytettiin muistomerkki ”Pelkosenniemen taistelu 18.12.1939, Tässä auttoi Herra”.


Isänmaan asialla - ryhmä

Suomi/Israel ovat shekinakirkkauden luvatut maat!

2020-03-15 13:21:18

Suomi/Israel ovat shekinakirkkauden luvatut maat!Kabbalismin shekina jumalatar eksytys uskovien keskuudessaLuepa keskusteluosio myös:
 2.Mooseksen kirja:31:18 Ja kun hän oli lakannut puhumasta Mooseksen kanssa Siinain vuorella, antoi hän hänelle kaksi laintaulua, kivitaulua, joitten kirjoitus oli Jumalan sormella kirjoitettu.2 MOOSEKSEN KIRJA 202. KÄSKY4 "Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla. [2. Moos. 34:17; 3. Moos. 26:1; 5. Moos. 4:16; Room. 1:23]5 Älä kumarra äläkä palvele niitä, sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala. Aina kolmanteen ja neljänteen polveen minä panen lapset vastaamaan isiensä pahoista teoista, vaadin tilille ne, jotka vihaavat minua. [2. Moos. 34:7; 4. Moos. 14:18; 5. Moos. 5:9,10; Jer. 32:18 : 2. Moos. 34:14; 5. Moos. 4:24; Joos. 24:19; Nah. 1:2]6 Mutta polvesta polveen minä osoitan armoni niille tuhansille, jotka rakastavat minua ja noudattavat minun käskyjäni. [5. Moos. 7:9; Ps. 103:17,18] Hebrealaiskirje:10:15 Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:10:16 "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä";10:17 ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista."10:18 Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,10:21 ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija",10:22 niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen;10:24 ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin... Seuraavassa on artikkeli "Ikonimaalari"-kirjasta. Siinä kerrotaan päätöksestä vuodelta 787, jolloin 2. käsky poistettiin ja 10.käsky jaettiin 9. ja 10.käskyksi! Vuonna 787 tehtiin päätös, jolla on suuri merkitys kuvan historiassa. Sen teki ”pyhä ja suuri maailmanlaajuinen kokous ”, joka oli kokoontunut”Jumalan armosta sekä hurskaiden ja kristittyjen hallitsijoiden”, Bysantin keisarin Konstantinoksen, joka tuolloin oli alaikäinen, ja hänen äitinsä,sijaishallitsijana toimivan Irenen määräyksestä Nikean kaupunkiin Bithynian maakunnassa. Se oli kristillisen kirkon historian viimeinen synodi, jonka päätöksiin yhtyivät kaikki silloisen kirkon johtajat: Antiokian, Aleksandrian, Jerusalemin ja Konstantinopolin patriarkat sekä Rooman paavi. Tämän vuoksi sitä kuten kuutta aikaisempaa vastaavaa kirkolliskokousta kutsutaan ekumeeniseksi synodiksi. Järjestyksessä se siis oli seitsemäs ja toistaiseksi viimeinen. Kirous kieltäjille Nämä kirottiin:Ilmestyskirja:12:17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja joilla on JEESUKSEN TODISTUS.14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja JEESUKSEN USKON. Toisinajatteleville synodi saneli kirouksensa ja tuomionsa. Kauas kirkosta pitää ajaa kaikki, jotka rohkenevat olla eri mieltä ja opettaa toisin taimitätöidä kirkolliset perinnäissäännöt kirottujen harhaoppien mukaisesti tai tavoitella jonkinlaista muuta määrittelyä tai hylätä jonkin kirkon säännöistä, evankeliumin tai ristin kuvan tai ikonimaalaukset ja marttyyrien pyhäinjäännökset. Erotettava on piispat ja papit, jotka rohkenevat - vieläpä käyttäen hyväkseen yhteisiä pyhiä esineitä ja laillisia luostareita pyrkiä väärin ja ovelasti kumoamaan yhdenkin katolisen kirkon perimätiedon kohdan. Yhteisöstä on suljettava näin menettelevät, yhtä hyvin munkit kuin maallikot. Suojeleeko Israelin Jumala eri uskontojen pyhiä paikkoja omalla maallaan mm. taivaan kuningattaren patsaat, muut taivaallisten kuvat ja patsaat?Varjeleeko Hän myös nykyisen pridetoiminnan Israelin 30 kaupungissa?Ilmestyskirja:11:8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.Kerropa mielipiteesi!

28953910_1731342096927020_1355086816381365229_o1.png 


 

Isänmaan asialla - ryhmä

Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa!

2020-03-12 10:57:36

Piispa Seppo Häkkinen Päivi Räsäsestä: ”Tunnen suurta myötätuntoa häntä kohtaan” – Teemu Laajasalo eri linjoilla 
PÄIVI RÄSÄNEN 11.03.2020 16:57 (päivitetty 16:57)
https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/piispa-seppo-hakkinen-paivi-rasasesta-tunnen-suurta-myotatuntoa-hanta-kohtaan-teemu-laajasalo-eri-linjoilla/

+
Räsänen, virkamiesten Raamatun käyttö ja kirjaimellinen tulkinta 
9.3.2020 
https://timoeskola.wordpress.com/2020/03/09/rasanen-virkamiesten-raamatun-kaytto-ja-kirjaimellinen-tulkinta/
+
Tapio Puolimatka Jyväskylässä 8.3. 2020: "Antakaa ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi" (tässäpä uusin video)
Lue myös keskustelu!
https://www.youtube.com/watch?v=X9TzXF8h7vM
+
Ev lut kirkko on antautunut Beliarille!
2. Korinttolaiskirje 6
Jumalan temppeli

14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
14 Älkäät vetäkö ijestä epäuskoisten kanssa; sillä mitä oikeuden on vääryyden kanssa tekemistä? eli mitä osallisuutta on valkeudella pimeyden kanssa?
14 Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? [5. Moos. 22:10; Sananl. 24:1; 1. Kor. 5:11; Ef. 5:11; 1. Joh. 1:6]

15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
15 Ja mikä sovinto on Kristuksella belialin kanssa? taikka mikä osa on uskovaisella uskottoman kanssa?
15 Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? [Beliar, joka on johdettu hyödyttömyyttä, mitättömyyttä tarkoittavasta heprean sanasta , on tässä Jumalan vastustajan nimitys.][1. Kun. 18:21; 1. Kor. 10:20,21]

16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
16 Eli kuinka Jumalan templi sopii epäjumalain kanssa? Sillä te olette elävän Jumalan templi, niinkuin Jumala sanoo: minä tahdon heissä asua ja heissä vaeltaa, ja minä tahdon olla heidän Jumalansa, ja heidän pitää oleman minun kansani.
16 Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani. [1. Kor. 10:14+ | 1. Kor. 3:16 | 3. Moos. 26:11,12; Hes. 37:27]

17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
17 Sentähden paetkaat heidän seastansa ja eroittakaat teitänne, sanoo Herra: ja älkäät saastaiseen ruvetko, ja niin minä korjaan teitä,
17 Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan [Jes. 52:11]

18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".
18 Ja olen teidän Isänne, ja teidän pitää oleman minun poikani ja tyttäreni, sanoo kaikkivaltias Herra.
18 ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias. [2. Sam. 7:14; Jes. 43:6]


Isänmaan asialla - ryhmä

Saisiko tuomio Päivi Räsäsen suun säppiin? TUE JA LEVITÄ TIETOA!

2020-03-11 09:49:36

Saisiko tuomio Päivi Räsäsen suun säppiin? Useiden poliisitutkintojen kohde kokee olonsa "epätodelliseksi" – "Kun syyllinen tiedetään niin kyllä rikoskin keksitään" 10.3.2020

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/saako-tuomio-paivi-rasasen-suun-sappiin-useiden-poliisitutkintojen-kohde-kokee-olonsa-epatodelliseksi-kun-syyllinen-tiedetaan-niin-kylla-rikoskin-keksitaan/7756406?fbclid=IwAR2NL_0voXMz0-UsKyJ0qRQMSPU3l3HrNY97qkZeafXyEDL2N9ZHacJ970I#gs.z0x7g8
+
Avoin kirje Tasavallan Presidentti Sauli Niinistölle 10.3.2020

https://www.pasimustonen.fi/pasi/avoin-kirje-tasavallan-presidentti-sauli-niinistolle/
+
Päivi Räsäsen puheiden tutkinta on kirvoittanut valtakunnansyyttäjään kohdistuvia uhkauksia sekä uskonnollisen häirikkköviestitulvan - 
Apulaisvaltakunnansyyttäjä pelkää, että loanheiton pahin vaara on vaikutuksille alttiiden "hangarounderien" aktivoituminen. Valtakunnansyyttäjä 9.3.2020 klo 17.34

https://yle.fi/uutiset/3-11248160?fbclid=IwAR2WIoossMXbW3vmQ6CAw110md-6wBTpILqi7S_LEb2MFZiPWSw2HC01I6k

+
Kansanedustaja Päivi Räsänen saa apua huippujuristeilta, jotka edustavat kansainvälistä kristillistä oikeistoa - Räsästä avustava verkosto kertoo taistelevansa uskonnonvapauden ja elämän pyhyyden puolesta. Päivi Räsänen 4.3.2020 klo 11.44 päivitetty 5.3.2020 klo 07.43

https://yle.fi/uutiset/3-11239941 
+


Isänmaan asialla - ryhmä

KAIKKI TUKI PÄIVILLE NYT!

2020-03-10 09:29:15

Tapaus Räsänen - Ismo Valkoniemi - maaliskuuta 09, 2020
+Valepiispan väärä syytös 9.3.2020
+SYYTTÄJÄ, YLIPAPIT JA TUOMARI
+Piispa Teemu Laajasalo on väärässä ja johtaa kristikansaa harhaan
+ESITUTKINTAPYYNTÖ 09.03.2020 13:19 (päivitetty 13:19)Lännen Media: Valtakunnansyyttäjälle ennätysmäärä palautetta – viesteillä ei vaikutusta toimintaan
+Kiista syvenee: Nyt Päivi Räsänen syyttää Helsingin piispaa harhaan ja ”paatumuksen tilaan” johtamisesta perjantai 06.03.2020 klo 20:20Piispa Teemu Laajasalo korostaa, että Raamatussa oleva homokielteisyys viittaa johonkin aivan muuhun kuin nykypäivän homoseksuaalisiin suhteisiin.
+Aika antaa tuki kansanedustaja Päivi Räsäselle 07.03.2020 12:45 - Manu Ryösö

Niikko ei hyväksy valta­kun­nan­syyt­täjä Toiviaisen toimintaa, puolustaa Päivi Räsästä: ”älä anna periksi tuumaa­kaan!”´maaliskuu 06, 20200:35
+Helsingin piispa jatkaa Päivi Räsäsen arvostelua: "Olet homopuheissasi väärässä ja kovasydäminen” 6.3.2020 klo 12:45 (muokattu klo 13:41) Kansanedustaja Päivi Räsänen katsoo, että hänen puheidensa sanoma on lähimmäisenrakkautta.
+Päivi Räsäsestä kaksi uutta rikostutkintaa | 05.03.2020 | 18:23- päivitetty 05.03.2020 | 18:53
+Helluntaikirkon johtaja kannellut valtakunnansyyttäjän toiminnasta – "Poliisin resurssien haaskausta" Julkaistu 6.3.2020 13:37
+LM: Arkkipiispa Tapio Luoma kommentoi Päivi Räsäsen esitutkintoja – ei näe, että kyse olisi uskonnonvapauden rajoittamisesta Julkaistu: 6.3.202012:30
+Arkkipiispa torppaa Päivi Räsäsen puheet uskonnonvapauden rajoittamisesta Lännen Medialle 6.3.2020 13:19 ・ PÄIVITETTY: 6.3.2020 13:19
+SANAN- JA USKONNONVAPAUS 25.02.2020 20:00 (päivitetty 20:04) Timo Soini kysyy blogissaan: ”Miksi luterilainen kirkko on hiljaa?”
+Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiselle häirintäviestivyöry Räsänen-tutkintoihin liittyen – "Kyse ei ole yksittäisen virkamiehen halusta toimia tietyllä tavalla" UUTISET · 7.3.2020 KLO 19:46 https://ls24.fi/lannen-media/valtakunnansyyttaja-raija-toiviaiselle-hairintaviestivyory-rasanen-tutkintoihin-liittyen-kyse-ei-ole-yksittaisen-virkamiehen-halusta-toimia-tietylla-tavalla?fbclid=IwAR2VQwtROWSz-abJNgR4_ZzUU2-On1pvk7ePILP7l4OYDjjNT18yzVmllFM+Onko tutkittavana Räsänen vai luterilainen kirkko?6.3.2020 TEKIJÄ ESKOLATOLOGI9
+                   


 

Isänmaan asialla - ryhmä

JEESUS ON PARANTANUT JOKAISEN, JONKA PUOLESTA OLEMME RUKOILLEET VUODEN AIKANA!

2020-03-09 17:23:02

KIITOS JEESUS! 
Alaraajojen pituusero → Jalat ovat luonnostaan eripituiset, aina! JEESUS ON KORJANNUT JOKAISEN, JONKA PUOLESTA OLEMME RUKOILLEET VUODEN AIKANA! 
https://www.jalkaspesialisti.fi/jalkaongelmat/alaraajojen-pituusero/ 
+
JEESUS on parantanut kymmeniä henkilöitä vuoden aikana -12.3.2019-> selkä- ja jalkavaivoista! ....he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi.
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10157072952533262
+
Jarmo Hyvärinen su 8.3.2020: Juhani kävi tänään vaimonsa kanssa meillä kotona rukoilemassa jokaisen perheenjäsenen me jalkojen puolesta ja kaikkien kolmen jalat tulivat sama mittaisiksi Kiitos Jumalalle. Vaimoni koki rukouksen aikana lämmön tunnetta, itselläni tuntui kuin jokin liikkuisi/venyisi ja poikani ei osannut oikein sanoa. Rukoukseen per henkilö meni 10-20s ja Herra vaikutti paranemisen/kasvun. Selkäkipu jäi pois. Rohkeasti vaan rukoilemaan ihmisten vaivojen ja uskoon tulon puolesta.
+
Jeesus paransi Miljan jalan ja selän Raamattumarssilla la 7.3.2020 Jyväskylän Asemakadulla. Kerroimme Miljalle Jeesuksesta ja rukoiltiin hänen jalkojen puolesta. Kiitos Jeesus!
+
Janne Hölttä: Kävimme Helsingin juutalaisen seurakunnan yhteydessä olevalla juutalaisella koululla Tu BiShvat juhlassa 16.2.2020. Tein matkan Raadin ja Juhani Starczewskin kanssa. Kotimatkalla tuli puheeksi selkävaivani ja päätimme mennä Juhanin luokse katsomaan ovatko jalkani yhtäpitkät. Juhani rukoili yhdessä vaimonsa Tertun kanssa ja oikea jalka kasvoi pituutta yli sentin. Nyt jalat ovat yhtä pitkät ja usein toistuva selkäsärky on poissa. Kiitos Jeesus, että paransit!
+
Juha Ketola 13. maaliskuuta ·2019
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=383457809145396&set=a.103187000505813&type=3&theater

Kunnia Jumalalle Jeesuksen ihanassa nimessä! Vasen jalkani kasvoi takaisin normaaliin mittaansa!
Eilen illalla 12.3 2019 Stelkin tilaisuudessa Muuramessa - jossa olimme Katin kanssa puhumassa - virallisen osuuden päätyttyä Juhani Starczewski rukoili Jeesusta jalkani puolesta; ja siinä tapahtui kasvamisen ihme! ”Se tuli kyllä vauhdilla heti” nauroi Juhanikin jälkikäteen.
Mursin vasemmasta jalastani vesisuksionnettomuudessa runsaat 15 vuotta sitten reisiluun kaulan, jonka seurauksena jalkani lyheni noin 1,5 cm (korokkeet kuvassa ovat pehmeitä ja menevät litteiksi painon alla). Nyt on jalan mitta ennallaan! Ihmettelen tätä kiitollisena Jeesukselle - ja hymyilen! Ja kävelen normaalisti jälleen!
+
Mika Samuel Mäkelä 27. toukokuuta 2019 ·
https://www.facebook.com/makelamika/posts/10156551378516871

Juhani Starczewski palveli rukouksin Eilen. Vaimollani kasvoi jalka silmissä ainakin1,5cm jälkikäteen hän sanoi että tuntuu kuin olisi pohjallinen jalassa ja selkä täysin kivuton joka oli erityisen kipeä ollut noin vikon ajan.
+


Isänmaan asialla - ryhmäJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

 • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
 • Ota yhteyttä kavereihisi
  1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
  2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
  3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…